.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

На зъболекар

Тези дни ще ходя на зъболекар и явно ще дам доста пари. Интересува ме каква е разликата между черните и белите пломби, тъй като аз имам бая черни в зъбите си и като си отворя устата и е някак си грозно.
    По принцип за белите е характерно че са от друг материал и че пак стават.
    Колко горе долу е разликата в цената им?

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    На мен не са ми взимали пари за пломби, а винаги са ми бели. Всичко май е от касата.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    30 лева е фотополимерната пломба
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    30 лева е фотополимерната пломба
    охх малее хора, да знаете моите кви са черни сякаш съм лил уейн. Просто яко са ме наебали хората значи.

ужассс.
    сега за да ги извадят тези черните набутани в зъбките ми пломби, дали ще ми искат пари... гадно е.

Град
    Galapagar
    Ами не знам. И на мен другата година моята зъболекарка иска да ми маха едни цветни пломби дето са ми ги слагали преди 3-4 години.

Ами не знам. И на мен другата година моята зъболекарка иска да ми маха едни цветни пломби дето са ми ги слагали преди 3-4 години.
    цветни ли. искаш да кажеш леко черни или лесно забележими.

проблема е че тия неща са напъхани в зъба и трудно да се махат. Аз направо ше си направя едни хубави коронки и да ми е всичко наред.
    щото ми писна от пишмат зъболекари.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Аз да чукна на дърво досега не ми се е налагало да ходя на зъбар, зъбките са ми перфектни

Късметия

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Има бели обикновени и бели -полимер. Като цените на обикновените разбира се са по-евтини. Всеки зъболекар работи различно ( като цени ). Ако твоите пломби са правени отдавна, не се учудвай, че са черни. Преди години ( примерно 10 ), белите си бяха лукс. Та... ако не става въпрос за предни зъби, няма смисъл бялата пломба да е полимер, просто може да е обикновена бяла Полимера, придобива цвета на зъба, за това е по-скъпа.

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Има бели обикновени и бели -полимер. Като цените на обикновените разбира се са по-евтини. Всеки зъболекар работи различно ( като цени ). Ако твоите пломби са правени отдавна, не се учудвай, че са черни. Преди години ( примерно 10 ), белите си бяха лукс. Та... ако не става въпрос за предни зъби, няма смисъл бялата пломба да е полимер, просто може да е обикновена бяла Полимера, придобива цвета на зъба, за това е по-скъпа.
    е колко е цената му.
    Много шибана работа е това. Не мога да повярвам!

и сега със черни пломби ли да ходя навсякъде. Представям си как ми се хилят приятелите като ме видят че се смея и си отварям устата и те ще си викат - абе ти простак, да не си ял семки или лайна.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от spiderwow
    цветни ли. искаш да кажеш леко черни или лесно забележими.

проблема е че тия неща са напъхани в зъба и трудно да се махат. Аз направо ше си направя едни хубави коронки и да ми е всичко наред.
    щото ми писна от пишмат зъболекари.
    Под цветни имам предвид зелени и сини.
    И междудругото пломбите не се махат толкова трудно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си