- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Направиха ми проблем че се целувах с гаджето ми в училище !?
Дори незнаех че това НЕ е позволено направо полудях интересното беше че точно директорката ми направи проблема..Приятелката ми и стана много неудобно защото докато директорката ни крещеше целия етаж ни гледаше ... Искам да питам на вас случвало ли ви се е ?
Love forever love is free let's turn forever you and mee ^^
о.О Тая директорка луда ли е бе омг мойта директорка ще ми ръкопляска![]()
Търсила е за какво да се заяде. Да си имал преди някакви проблеми в училище?
Не е била в настроение просто.
И спря да се върти за миг земята..
По принцип училищните коридори не са мястото за споделяне на слюнка, но....
Respect my authoritah
Не но Всъшност докато тя ми крещеше класната ми излезе от някаде и довърши това което директорката почна тоест да ми крещи още по силно ... С приятелката ми почнахме да се крием не се целуваме на етажите кадето е учителската стая но все пак някой учителки (Такива който се разбирам с тях общо взето Лица) ми казаха също да спра защото в учителската стая са ме коментирали .. :XПървоначално написано от Fiction7577
Ихаа, интересно. Като в сапунен сериал ;дд
Шегувам се, но как ще ви се карат бе?! То разбирам да беше нещо лошо?! o.O
Точно затова се вбесих много аз .. През ума ми минава "Добре тук какво е позволено ?? "" Почудих се дали наистина има нещо като правило или дори ЗАКОН ;д с който биха могли да спрат това не разбирам с какво им пречим какво лошо сме направили ??Първоначално написано от xILoveMyselfx
завижда, че любовния й живот е много по-постен от тоя, на учениците й![]()
![]()
![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
питай ги коя точка от учлищния правилник нарушаваш
ОДИН!!!
Мда. Всяко училище само за себе си решава какво да включи във вътрешния си правилник, зависи от директора.Първоначално написано от Thrombocyte
Откровено казано, по-добре да се правят забележки, отколкото 7 часа, току-що отворила очи и едвам замъкнала се на даскало, да гледам някакви как са се награбили по етажите, в повече ми идва, честно.
Прави са да ви направят забележка, но не и да ви крещят все едно сте убили човек.Това е откачено. Не допускай такова държание върху себе си.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Попринцип никакъв правилник не нарушавате,но не е кой знае колко удобно да се натискате по коридорите.Хубаво,обичайте се,но някак и на мен ми идва в повече.Даже ми се е случвало момче и момиче на стълбите да се спират,за да си разменят слюнка,докато ние отзад,разбираш ли,ги чакаме да се налюбуват един друг.
Не им обръщай внимание. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
От кое училище си? Щото и в моето е забранено да се целуваш по коридорите
гледам те защитават тука,ако бях аз направо да те изхвърля..има такива от нашия клас дето само се мляскат и натискат пред 'сички останали и супер много ме дразнят..к'во се мляскаш там,за т'ва ли си отишъл?говорете си нещо ала бала,ама то си е ебало майката и загорелтаци дето само се мляскат и т.н в даскало ..права си е била жената.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
А то и в мойто даскало е забранено да се целуваме по коридори!Даже предишният ми даскал по литература така ни разясни това правило:"Ами то в Лондонският "Хайд Парк"ако полицай ви хване да се целувате,ви глобяват 80 паунда..........защо тука да е различно!?"
По принцип само от целувка няма проблем.Ама в моето училище например буквално се натискат по чиновете и не е много приятна гледката,трябва да се съобразявате малко или много.
Уоу наистина ли?? Иначе моето училище си се целуват, натискат, пушат - пушат осмокласници - в двора на даскалото и никой нищо не им казва...Не знам...Иначе и моя клас не че се целуват, ама гонят, опипват :S ......Гадно си е човек.....Най-добре в тоалетните - там го правеха от старото ми даскало - нито някой ще ви види, нито нищо ...Първоначално написано от againstyou
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Абееее живеем в 21 век !!! Никой не може да ти каже кво да прайш,къде,как,защо и т.н. Нека да ти пука за тея неща по-малко кво?! Трябва да се срамуваш че обичаш,че те привличат.. нищо не могат да ти направят ако се целуваш в даскало !!! КВО ?! Ще те изключат ли ?!,Ще останеш в същия клас ли ?! Не позволявай да те вкарват в филми![]()
![]()
![]()
Да вземат да почнат да правят секс в учителската направо?Първоначално написано от doggy9302
Евала. Може ли да кажеш за кое училище става въпрос (може и на лично съобщение). Такива училища са за адмирации. Трябва най-после да се разбере в тази държава, че има някакви правила и норми и те трябва да се спазват от всички. На моменти наистина и аз се чудя в училище ли се намирам, или в публичен дом. Същата работа е по спирките и в автобусите от градският транспорт - тотална анархия и разврат.
По-добре ти се изкарай от филма. Редно е да се знае, че има разлика между свобода и свободия. Две коренно различни неща са.Първоначално написано от doggy9302
Абееее, един ден на работа като ти кажат, че не може да имаш татуировка на видимо място, пиърсинг по ушите или да идваш с лилав панталон и зелена риза на работа, пак се отваряй, че е 21 век! Не само, че много хора могат да ти кажат какво да правиш, ами и така ще е занапред. Свиквай и се отърви от розовия сапунен мехур, в който се изживяваш като бунтар/ка.Първоначално написано от doggy9302
Излъгал ви е.А то и в мойто даскало е забранено да се целуваме по коридори!Даже предишният ми даскал по литература така ни разясни това правило:"Ами то в Лондонският "Хайд Парк"ако полицай ви хване да се целувате,ви глобяват 80 паунда..........защо тука да е различно!?"
В правилника пише "Забранена е публична проява на ... (нещо си)..". Не биха ви направили проблем, освен ако не сте се награбили особено разпалено. В моето училище никога не са правили проблеми, а имаме доволно много целуващи се по коридорите, така че явно вие сте прекалили.
Първоначално написано от xoxi
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...