- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правите непосредствено след секс?
Първоначално написано от umri
Секса не е ръчкане пич...![]()
![]()
![]()
минутка-две отдих, и вече според зависи - понякога той пуши, може би душ, допиваме си, говорим си, пред компютъра, рядко филм... обикновено повтаряме и след това сме туш![]()
Smokin... Like a BOSS !![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
И защо, за Бога, аз ще искам да ме клати един час (ако разбира се, имаш предвид буквално час)? Наистина не виждам защо го изкарваш като предимство.Първоначално написано от Devil69
Ама, разбира се, щом не съм била с мъж като теб, май да не се обаждам...
П.С. Забравих кавичките.
И ние обикновено имаме втори или трети път. Случвало се е и да нямаме втори път, защото първият е бил много дълъг, но това беше в началото. Сега и след дългите, намираме време и сили за още. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
попринцип винаги си паля цигарка и понякога се повтаря, но зависи как е минал денят ми, щото като не ми е кеф да клецам повече , колкото и да ме кара няма да как да стане![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Заспивам..![]()
My personal hero ! +1 ;dПървоначално написано от LambOfGod
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Играем карти (Сантасе)![]()
Love forever love is free let's turn forever you and mee ^^
Последните седмици - сгъваме дивана в хола, че в спалнята ни е кучи студ.
А иначе целувка, милувка и после всеки отива по направление - милото да мие зъбите, а аз да зяпам нещо в Нета
Да подчертая, че сексът ни е само вечер в интервала 9-23 (но не го уплътняваме напълно, де), а миенето на зъби от страна на половинката е дълъг и важен ритуал.
Мълчим и бършем![]()
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
Много малка е вероятността да свършиш няколко пъти за 10 минути ми се струва xD Може би просто не си получавала оргазъм досега и си мислиш, че го правиш ? Нищо лично, нито те обиждам, просто моето мнение, изградено на личния ми опит...Първоначално написано от vampire_girl_
По темата : ами първото в 100% от случаите е да се съвзема - понякога ( както казва един наш съфорумник ) "се изпразвам със силата на 1000 слънца" и просто не мога да стоя на крака, затова имам 1 минута да се освестя, след това отиваме до банята да се измием, евентуално и под душа да повисим, след това се връщаме, започваме да се занимаваме с нещо странично, и почти винаги не искаме да бързаме със следващ рунд, ама се случва иии... продължаваме ;D
Пуша , и сме гушнати , след това пак повтаряме ;рр
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Почти винаги е едно и също - излизаме на балкона с цигарка и кафенце (сокче, водичка... според зависи), зяпаме малко в нищото и повтаряме.
Гушкаме се, пушим и заспивамепонякога повтаряме
гушкане,цигарки,подмивания/душче и 2мата , още някой секс и айде![]()
Can It All Be So Simple ?
Малко гушкане и после баня. Оттам нататък е различно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Карам колело по пищов![]()
Гушкаме се малко и след това палим по цигара.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се къпя, пуша, след тва пак паля дзвера и я разкъсвам!.... накрая припадам и заспивам...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!