- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете, за да я зарадваме :)
Здравейте, приятелиСлед няколко месеца моята приятелка има РД
Иии... искам да я изненадам добре
Намислил съм .. следното .. Букет.. от по възможнст сини цветя, поднесен докато е на училище
От непознат човек, знам че има някакви агенции, които се занимават точно с това, но не знам къде има ... От Стара Загора съм
![]()
Защо пък трябва някой от агенция да и го занесе?На мен, ако ми се появи някой чичка да ми носи букет с цветя, ще избягам с писъци.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
налиПървоначално написано от SisiStrange
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Не е задължително да е "чичка" и не съм искал мнението ти, дали на теб ще ти хареса! Аз съм задал конкретен въпрос и искам конкретен отговор !!! Питам, някой дали знае къде се правят подобни неща ..
![]()
попитай в цветарските магазини, вероятно предлагат подобни услуги.
all day... all night... what the fuck?!
Да, пред очите ми се е случвало точно това, когато още бях ученичка, на някоя моя съученичка да и донесат огромен букет с куриер, докато сме в час. Наистина е хубава изненада. Към букета можеш да прибавиш картичка с послание или някое малко подаръче.
И аз такаПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Малкото подаръче, и картичката са включениПитал съм в два цветарски магазина и не предлагат
доставка ..
![]()
Идеята ти е готина макар и леко клиширана.
Аз бих се зарадвала много.
Защо не помолиш някой приятел/съученик/съсед даже :Д ,който тя не е виждала и не познава да и ги занесе.
За съжаление не съм от твоя град и не знам, но не може да няма такива фирми.Първоначално написано от Anonimen358
И разбира се, добрия стар чичо гугъл.. http://www.cvetensviat.com/...
Ако точно това не ти допада, можеш сам да използваш търсачката предполагам..
Това със съседа .. ще е леко странно, "Здравей, съседе хайде да занесеш един букет ... ". Приятел не искам, защото ще се развали изненадата, а аз наистина искам да е пълна изненада
Сега обмислям да попитам някой, който не я познава но е трудно, .. тъй като са ни общи приятелите ...
![]()
Хубава идея,бих се зарадвала на нещо такова.Един приятел беше отишъл от единия край на града до другия,където се намираше училището на приятелката му,влязъл там,отишал до стаята ти само и само за да и честити рожденния ден.Не знам дали и е подарявал нещо тогава,но ако я изненадаш ти самия по време на час,ще е още по-хубаво![]()
+1...Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Отиваш до цветарски магазин, избираш букета и им плащаш за него и за доставката до училището. Сложи й няква картичка.
Супер много би ме израдвало такова нещо, страшно е готино.
А ако той върви в комплект с букета...
До тук добреБлагодаря, на всички за мненията
А, относно цветя син букет, че не съм на "ти" с цветята
все пак това е любимият и цвят и мисля, че ще е още по щастлива
![]()
Има и сини цветенца. Един нормален букет едва ли ще ти излезе повече от десетина лева, сложи още 5 за доставка. Питай, те си предлагат куриери.
Ириси?Първоначално написано от Anonimen358
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
аз съм съгласна. далеч по-хубаво би било да и го занесеш ти.Първоначално написано от SisiStrange
но пък щом си решил - в краен случай отиваш във фирма и казваш, че искаш да е еди си къде в еди си колко часа, те ще го доставят.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ирисите са готина идея.
Също се сещам за ванди, ако намериш. Те са вид орхидея.
http://www.lacourdesorchidees.fr/Van...e%20Magic2.JPG
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
А калите се боядисват ръчно, с какъвто цвят пожелаеш ( разбира се, цветарката ще ти ги оцвети, не ти сам с каква да е боя) .. Всичко това, можеш да питаш в магазина/сайта или там където си избереш да ти направя изненадата.
Супер грозни тези изкуствено оцветени цветя. Подариха ми веднъж бели рози, боядисани в небесно синьоПървоначално написано от Mi6inka
![]()
Орхидеите са чудесни, обожавам ги аз лично, но ти търсиш синьо. Според мен ирисите са супер, подариха ми много,много красив букет с ириси. А тези ванди за пръв път ги чувам, до сега не съм ги виждала.
Незабвки има, които са сини, но не знам дали ще ги намериш. И името им носи готино послание, особено на английски: forget-me-not.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Да, на мен също не ми харесват, но нали иска предложения автора. Има хора, които ги харесват. И аз не харесвам рози примерно, ама... автора не го интересува какво ми харесва на мен или на теб, а колкото се може повече идеи.Първоначално написано от PullMeCloser
Явно ще се ходи по магазинитеБлагодаря отново най-вече на Mi6inka
![]()
Купуваш един букет звъниш на ЕКОНТ или СПИДИ куриера и го носи и всички радостни и щастливи
Еми браво на теб. Ний к'во ?![]()
Да е жива и здрава![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"