- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете, за да я зарадваме :)
Те Спийди и Еконт разнасят само колети и писма, доколкото знам...Първоначално написано от Biseraaa90
Но дори и да има такъв вариант те ще го питат на какъв адрес да занесат букета и той какво ще им каже? "5-то СОУ в 8ми "в" клас - сега ще ви продиктувам програмата й за деня да знаете в кой кабинет да й ги занесете." ?![]()
Море от Любофттт обаче предлагат тази услуга!!!Замисли се! хе хе хе
оо да, филми на макс.Първоначално написано от SheDevil
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Еконт могат да направят такава доставка.
Хич не е трудно, може да ти излезе малко скъпичко, но пък си струва ако ще се зарадва
Според мен най-добрия вариант е да ги занесеш лично, защото:
- цветя поднесени в училище от човек, който не й е гадже - каквото и да се каже ще има ебавки за нея след това - гарантирам.
- жеста винаги е по-красив, когато самия ти си отишал да й поднесеш подаръка лично - не е въпроса букета, а изражението и настроението с което го поднасяш - лично мое мнение.
- при непознат винаги има шанс да се прецакат нещата - да го даде на друго момиче примерно
Ти си решаваш, но винаги е по-добре букета да е придружен с една целувка, вместо с *Подпишете тук, моля!*
Ако ме разбираш![]()
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Щели да я ебават - глупости на търкалета. Преди 2 години куриер донесе букет на една мацка от съседния клас, да видиш колко завистливи погледи имаше![]()
Винаги може да каже "Искам букетът да бъде доставен в 10 часа (голямото примерно) в стая номер еди-коя-си на Виолета Петрова". Няма как да объркат.
с удоволствие чакам да разбера какво е станало и как е реагирала мацката![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
що агенция.. купи огромен букет.. и примерно тя ако знаеш къде ходи да яде или там каквото прави през междучасията.. и някой да и го даде.. не ти.. ами ако познаваш някой го помоли.. и някаква мила картичка.. правили са ми го уникално е..
Ммм, все още обмислям да не го занеса и аз .. но не знам дали ще имам възможност ...![]()
LeprikonA няма как да разберешСлед 2 месеца е годишнината
дотогава темата ще е мръднала с няколко стотин страници, може би назад ..
![]()
Ако не можеш, казах ти - всеки цветарски магазин (особено ако е Тилия, Джулия, Галя, нещо по-известно) предлага тая услуга. За по-сигурно, кажи да й го занесат по време на някой час, в който няма да й направят проблем, че да не я преследва човекът през междучасията.Първоначално написано от Anonimen358
А, изброените магазини в Стара Загора ли са ?
Добре, наистина ли не можеш да влезеш в Гугъл и да провериш?
Това са вериги, откъде да знам дали има в Стара Загора.
На твое място бих и го занесъл букета лично, но ти си знаеш. Пък и емоцията, която ще изпита, когато го занесеш ти, ще е много по-голяма, а не някой си куриер.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2