- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Животните имат ли менструация???
![]()
Малко ще се изложа с тоя въпрос но мога ли да попитам дали животните имат цикъл?
Imashe edna seria na "Sexyt i gradyt" i Sharlot zanese kuchenceto i na nqkakav konkurs i to tam beshe v cikal, qvno imat.
Еми имат. Впрочем цикъла им идва през размножителния им период, малко по-различни е от колкото при хората.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами опоне за кучките знам, че имат.
mindscan
боже хора вие никога ли не сте учили биология? или просто сте толкова неграмотни ,че и идея си нямате за кво ви идва цикълът....
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Всеки ден днешните млади хора ме разочароват все повече и повече..
Явно сте били доста заети в даскало да се криете да пушите, да играете карти в близкото кафене или да наливате поредната бира..
ВСЕКИ ЖЕНСКИ* БОЗАЙНИК ИМА МЕНСТРУАЦИЯВСЕКИ
* специално добавено за laracools![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
miloto_girl-4e Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 2:48 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Всеки ден днешните млади хора ме разочароват все повече и повече..
Явно сте били доста заети в даскало да се криете да пушите, да играете карти в близкото кафене или да наливате поредната бира..
ВСЕКИ БОЗАЙНИК ИМА МЕНСТРУАЦИЯ ВСЕКИ
XHAXHAHXXHAAHX ne vseki!!!!samo jenskite..maleee koi bil zaet v y4ili6te![]()
Първоначално написано от laracools
Това е повече от близко до акъла, не знаех, че трябва и това да ви казвам
Явно съм ви надценила
Ще го добавя, за да допринеса за ограмотяване на повече хора![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от sladur4e_
OMG
ми много ясно че имат, ти какво си мислиш? женските котки, кучета, мишки и т.н. го имат.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Имат.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
nqma da puskam nova tema az puk se 4udeh imat li jenskite devstvena cipa i dali i tqh gi boli pri sex i ima li pone malko kruv ne se bz naistina se 4udq
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Sega kato go napisa i az zapochnah da se chudq...Първоначално написано от kriska__
![]()
Ами мисля,че някои животни имат някои не..такива спомени имам понеже преди известно време четох една такава книга по биология и пишеше нещо за тези работи..но не съм сигурнааПървоначално написано от kriska__
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
abe kak shte imat ??![]()
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"
Аз пък знам, че само хората и шимпанзетата имат![]()
:P
Е моята котка колко пъти се разгонваше до сега... нищо не съм забелязалаПък откъде да знам, може да е дефектна.Аз си мислех, че има само 2 цицки
![]()
![]()
![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Абе хора само хората и шимпанзетата имат цикъл.Кога сте видяли кучетата, котките да се разхождат със червено по дупето (като си го помисля ми става лошо)При тях е по-различно когато са разгонени урината им променя миризмата и цвета си и затова се надушват от далеч(имам предвид помежду си).
Кучетата определено имат цикъл.Първоначално написано от xpucuto
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Май че само бозайниците имат, но не съм сигурна - не съм го учила все още, иначе щях да помня, това е един от предметите, на които обръщам внимание.
Но кучетата, котките, хамстерите и т.н. имат!
Кучките имат,да. Отделя се слузеста течност. Има и специални кучешки памперси за тях /не се шегувам/
Smile!?
Имам женско куче и то има цикал през пролетта и есентаТака че ,да животните имат цикал
![]()
![]()
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}