.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Животните имат ли менструация???

Малко ще се изложа с тоя въпрос но мога ли да попитам дали животните имат цикъл?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Imashe edna seria na "Sexyt i gradyt" i Sharlot zanese kuchenceto i na nqkakav konkurs i to tam beshe v cikal, qvno imat.

Еми имат. Впрочем цикъла им идва през размножителния им период, малко по-различни е от колкото при хората.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Ами опоне за кучките знам, че имат.
    mindscan

Голям фен
    Град
    Констанц
    боже хора вие никога ли не сте учили биология? или просто сте толкова неграмотни ,че и идея си нямате за кво ви идва цикълът....
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Всеки ден днешните млади хора ме разочароват все повече и повече..
    Явно сте били доста заети в даскало да се криете да пушите, да играете карти в близкото кафене или да наливате поредната бира..
    ВСЕКИ ЖЕНСКИ* БОЗАЙНИК ИМА МЕНСТРУАЦИЯ ВСЕКИ

* специално добавено за laracools
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

miloto_girl-4e Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 2:48 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Явно сте били доста заети в даскало да се криете да пушите, да играете карти в близкото кафене или да наливате поредната бира..
    ВСЕКИ БОЗАЙНИК ИМА МЕНСТРУАЦИЯ ВСЕКИ
    XHAXHAHXXHAAHX ne vseki!!!!samo jenskite..maleee koi bil zaet v y4ili6te

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от laracools
    miloto_girl-4e Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 2:48 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ВСЕКИ БОЗАЙНИК ИМА МЕНСТРУАЦИЯ ВСЕКИ
    XHAXHAHXXHAAHX ne vseki!!!!samo jenskite..maleee koi bil zaet v y4ili6te

Това е повече от близко до акъла, не знаех, че трябва и това да ви казвам
    Явно съм ви надценила
    Ще го добавя, за да допринеса за ограмотяване на повече хора
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Re: Животните имат ли менструация???

Цитирай Първоначално написано от sladur4e_

Малко ще се изложа с тоя въпрос но мога ли да попитам дали животните имат цикъл?

OMG

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми много ясно че имат, ти какво си мислиш? женските котки, кучета, мишки и т.н. го имат.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Имат.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    in my world!
    nqma da puskam nova tema az puk se 4udeh imat li jenskite devstvena cipa i dali i tqh gi boli pri sex i ima li pone malko kruv ne se bz naistina se 4udq
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    nqma da puskam nova tema az puk se 4udeh imat li jenskite devstvena cipa i dali i tqh gi boli pri sex i ima li pone malko kruv ne se bz naistina se 4udq
    Sega kato go napisa i az zapochnah da se chudq...

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    Ами мисля,че някои животни имат някои не..такива спомени имам понеже преди известно време четох една такава книга по биология и пишеше нещо за тези работи..но не съм сигурнаа
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    PlOvdiV-mAinA
    abe kak shte imat ??
    Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"

Повече от фен
    Аз пък знам, че само хората и шимпанзетата имат

Град
    Пловдив
    Е моята котка колко пъти се разгонваше до сега... нищо не съм забелязала Пък откъде да знам, може да е дефектна.Аз си мислех, че има само 2 цицки
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Повече от фен
    Абе хора само хората и шимпанзетата имат цикъл.Кога сте видяли кучетата, котките да се разхождат със червено по дупето (като си го помисля ми става лошо )При тях е по-различно когато са разгонени урината им променя миризмата и цвета си и затова се надушват от далеч(имам предвид помежду си).

Цитирай Първоначално написано от xpucuto
    Абе хора само хората и шимпанзетата имат цикъл.Кога сте видяли кучетата, котките да се разхождат със червено по дупето (като си го помисля ми става лошо )При тях е по-различно когато са разгонени урината им променя миризмата и цвета си и затова се надушват от далеч(имам предвид помежду си).
    Кучетата определено имат цикъл.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И аз бях чувала,че само хората и шимпанзетата имат и сега за пръв път чувам че котки,кучета,хамстери имали цикъл въпреки,че съм имала и трите животни и никога не са проявявали такива признаци нито при котката,нито при кучето .

Май че само бозайниците имат, но не съм сигурна - не съм го учила все още, иначе щях да помня, това е един от предметите, на които обръщам внимание.
    Но кучетата, котките, хамстерите и т.н. имат!

Град
    София
    Кучките имат,да. Отделя се слузеста течност. Има и специални кучешки памперси за тях /не се шегувам/
    Smile!?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Кучките имат,да. Отделя се слузеста течност. Има и специални кучешки памперси за тях /не се шегувам/
    Сега като си помисля,гледах в един онлайн магазин за дом. любимци "ПРЕВРЪЗКИ ЗА ХИГИЕННИ КЮЛОТИ от Ferplast" сигурно е това .

Имам женско куче и то има цикал през пролетта и есента Така че ,да животните имат цикал
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си