- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По-рано секс
Ми освен до бебе,не знам до каква друга последица може да доведеПървоначално написано от vqra
>>DjBelev<<
Ранният секс може да доведе до сериозни физически и най-вече психически последствия. Ако говорим за прекалено ниска възраст - до 14 години...даже е и подсъдимо сексът с такова лице. Но иначе малкото години са предпоставка за по-малко четене на книжки и повече срам пред лекаря, самолечение, спешна контрацепция и прочие неприятни за повече момичета и момчета нещица. Ранното започване на полов живот предполага и по-голям брой сексуални партньори, което е пряко свързано с вероятността от поява на човешки папилома вирус и може дасе стигне до рак на шийката на матката (теми бол по този въпрос в здравния). Да не говорим, че един аборт или "срамна болест" на 14 няма да се отразят добре на психиката но когото и да е. Та....опичайте си акъла кога и най-вече с кого ще правите секс. Пряка връзка между възрастта и гореизброеното няма, но жените над 25, правещи нелегален аборт с в пъти по-малко от тези под 18....
минимум до 25 се чака и аз така знам
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ако беше вярно понечет свременни момичета н БГ да бяхме болниПървоначално написано от vqra
![]()
LOUIS VUITTON e марката ;pP
Какво общо има храненето със секса![]()
На теб верно ли ти е толкова акъла ?Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Храненето има общо с проблемите, не със секса...
Една позната се беше изцепила преди време (на 15 май беше) , че не иска да прави секс с приятеля си, с който ходи повече от година, защото ако се отвори и край - ще и спре развитието, циците ѝ няма да порастнат, на височина също няма да си дорасте, и какво беше още там ...
![]()
По темата: ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, не са верни тези неща,, няма какволошо да се случи чисто физически.
Друг е въпроса дали е правилно, всеки си преценява.![]()
krem4et0 го е обяснила достатъчно добре.
+ това за мен лично не е нормално 12 годишните да имат по-големи гърди от 20 годишните.
Ранното започване на полов живот е в следствие на на ранното физическо съзряване , което пък е следствие на урбанизирания ни начин на живот и нездравословно хранене.
Даже следната статия го обяснява доста ясно:
http://www.deteto.bg/articles/view/9/851
Като не се спазват правилата за безопасност може да се навреди на всяка възраст.
В миналото по цял свят на 17 са имали по 2 деца вече, тогава не знам как е оцеляло човечеството. При това са го правили да раждат, а не само да се ръгнат с презерватив за кефа
През 18 век продължителността на живот при мъжете е бил около 30 години, а при жените около 35 между другото...Първоначално написано от naQkataRaota
До сега не бях чувала такова нещо и подкрепям твърдението,че зависи от организма.
Добре, връщам си думите назад, явно наистина яко ги е цакалоПървоначално написано от LambOfGod
![]()
На 12 съм и го правя почти всеки ден и ми няма нищо![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Човече ти направо ме разби. Аз съм почти на 18 и още се сдържам, а ти на 12 и го правиш почти всеки ден.
Боже мои, до къде стигнахме! И ако кажеш, че момчето е на 20 вече ще се гръмна.То нали е "модерно" сега да се излиза с батковци, които са два пъти по-възръстни.
Просто не си представям две 12 годишни дечица, чисто голички, в леглото.. ъъ ужас!
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
О, моля те не се гръмвай. Света има нужда от нормални хора, а не от разпорени 12 годишни ! Иначе с другото съм съгласна.
А това което най-много ми направи впечатление в тази 12 годишна девойка /тя е по-скоро детенце/, е че пие противозачатъчни и прави анален секс по 20 минути !!!
Почвам да се моля това да се окаже един "трол" или поне "фейк", защото гледам, че и снимка има...може някой да си прави гавра с момичето от снимката, ако не, оставам без думи просто :О !
никакъв секс говоря за вагинален или анален не за орален преди 17.
6б3З10
Силно подкрепям горното мнение.
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Силно се надявам, че това е просто една ужасна гавра, защото написаното от въпросната 12 годишна девойка изобщо не говори добре за народа ни. Та ние потъваме? Къде отидоха нормалните хора? :X
Анален секс? 20 минути? Противозачатъчни? Are you freakin kiddin me?!?! Та.. та аз на 12 години си играех с кукли пред блока! :X
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Че на 12 годишни изписват ли противозачатъчни ?
Първоначално написано от antifashionshit