.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    минимум до 25 се чака и аз така знам
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Говорех хипотетично. Всъщност след 20-21 е също толкова лошо и за двата пола, колкото преди 16. Най-вече самочувствието е по-друго.

Re: По-рано секс

Цитирай Първоначално написано от vqra
    Значи имам едно питане. Някаде четох, че ако момиче прави секс преди да е навършло 17-18 години може да има някакви здравни проблеми. Ако може да ми кажете до колко е вярно и ако може да споделите опит. Благодаря ви предварително.
    ако беше вярно понечет свременни момичета н БГ да бяхме болни
    LOUIS VUITTON e марката ;pP

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Какво общо има храненето със секса

Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Какво общо има храненето със секса
    На теб верно ли ти е толкова акъла ?
    Храненето има общо с проблемите, не със секса...

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Една позната се беше изцепила преди време (на 15 май беше) , че не иска да прави секс с приятеля си, с който ходи повече от година, защото ако се отвори и край - ще и спре развитието, циците ѝ няма да порастнат, на височина също няма да си дорасте, и какво беше още там ...

По темата: ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, не са верни тези неща,, няма какволошо да се случи чисто физически.
    Друг е въпроса дали е правилно, всеки си преценява.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    krem4et0 го е обяснила достатъчно добре.

+ това за мен лично не е нормално 12 годишните да имат по-големи гърди от 20 годишните .
    Ранното започване на полов живот е в следствие на на ранното физическо съзряване , което пък е следствие на урбанизирания ни начин на живот и нездравословно хранене.

Даже следната статия го обяснява доста ясно:

http://www.deteto.bg/articles/view/9/851

Като не се спазват правилата за безопасност може да се навреди на всяка възраст.

В миналото по цял свят на 17 са имали по 2 деца вече, тогава не знам как е оцеляло човечеството. При това са го правили да раждат, а не само да се ръгнат с презерватив за кефа

Цитирай Първоначално написано от naQkataRaota
    Като не се спазват правилата за безопасност може да се навреди на всяка възраст.

В миналото по цял свят на 17 са имали по 2 деца вече, тогава не знам как е оцеляло човечеството. При това са го правили да раждат, а не само да се ръгнат с презерватив за кефа
    През 18 век продължителността на живот при мъжете е бил около 30 години, а при жените около 35 между другото...

До сега не бях чувала такова нещо и подкрепям твърдението,че зависи от организма.

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Цитирай Първоначално написано от naQkataRaota

През 18 век продължителността на живот при мъжете е бил около 30 години, а при жените около 35 между другото...
    Добре, връщам си думите назад, явно наистина яко ги е цакало

Ми принципно може да умре ,особено ако няма навършена годинка.

Banned
    На 12 съм и го правя почти всеки ден и ми няма нищо

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    никакъв секс говоря за вагинален или анален не за орален преди 17.
    6б3З10

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Forever666 Виж мнението
    О, колко "похвално" !
    Като те гледам на аватара ти, трябва още с кукли да си играеш, а не с пишки !

Дааа :О изчакай до към 35 и тогава :Х

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Потресаващо!!!

Няма какво да повтарям другите. Просто някои хора твърдят, че секса преди първата менструация може да ти докара проблеми, тъй като самото тяло си казва, че още не е готово.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Член 152 ал 1 (просто с мои думи) - осъществяване на полов акт с лице под 14 години е накузаемо и последствията в такъв случай са от 2 до 8 години затвор --> ПРИ ДОБРОВОЛНО ОСЪЩЕСТВЕН ПОЛОВ АКТ!

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението

Пфф,набор 96,97,98,99 какво ли ги очаква,ако е истина,не ми се мисли...

Глупости.
    Извинявай,ама ние 96 вече на 15,16 ни виждам кво на поставяте в границата,че още не можем да правим секс?Нали всичко казвате,че това е златна среда 16,17.И какво обаче,96 като най-пропаднали не могат да правят секс до 30?Вярно е,че сме сбърканата партида,ама....
    Сорри за спама.
    П.Т.-Пълни глупости!!! ;]]
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Член 152 ал 1 (просто с мои думи) - осъществяване на полов акт с лице под 14 години е накузаемо и последствията в такъв случай са от 2 до 8 години затвор --> ПРИ ДОБРОВОЛНО ОСЪЩЕСТВЕН ПОЛОВ АКТ!
    Човече ти направо ме разби. Аз съм почти на 18 и още се сдържам, а ти на 12 и го правиш почти всеки ден.
    Боже мои, до къде стигнахме! И ако кажеш, че момчето е на 20 вече ще се гръмна.То нали е "модерно" сега да се излиза с батковци, които са два пъти по-възръстни.
    Просто не си представям две 12 годишни дечица, чисто голички, в леглото.. ъъ ужас!

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Силно подкрепям горното мнение.
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bukuuu Виж мнението
    Човече ти направо ме разби. Аз съм почти на 18 и още се сдържам, а ти на 12 и го правиш почти всеки ден.
    Боже мои, до къде стигнахме! И ако кажеш, че момчето е на 20 вече ще се гръмна.То нали е "модерно" сега да се излиза с батковци, които са два пъти по-възръстни.
    Просто не си представям две 12 годишни дечица, чисто голички, в леглото.. ъъ ужас!
    О, моля те не се гръмвай . Света има нужда от нормални хора, а не от разпорени 12 годишни ! Иначе с другото съм съгласна.

А това което най-много ми направи впечатление в тази 12 годишна девойка /тя е по-скоро детенце/, е че пие противозачатъчни и прави анален секс по 20 минути !!!
    Почвам да се моля това да се окаже един "трол" или поне "фейк", защото гледам, че и снимка има...може някой да си прави гавра с момичето от снимката, ако не, оставам без думи просто :О !

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Силно се надявам, че това е просто една ужасна гавра, защото написаното от въпросната 12 годишна девойка изобщо не говори добре за народа ни. Та ние потъваме? Къде отидоха нормалните хора? :X

Анален секс? 20 минути? Противозачатъчни? Are you freakin kiddin me?!?! Та.. та аз на 12 години си играех с кукли пред блока! :X

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka Виж мнението
    Всяко тяло и психика се развива по различен начин.
    Ти изчакай до към 30
    +1 то4но всеки се развива самостоятелно !!!

Супер фен Аватара на djipsito
    Че на 12 годишни изписват ли противозачатъчни ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си