- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа... ?
Здравейте... Излизам с едно момче от известно време, но някак не ми е интересно.. Разбрах и че е говорел, че иска само да "ме мине" и разни други глупости.. Ето за това исках да ви попитам за някакъв ОРИГИНАЛЕН начин да му кажа, че повече не може да се виждаме... :Д Помощ...
.. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...
смс с текст "дгд" достатъчно оригинално ли е?
" Дочух, че искаш само да ме минеш, е аз пък неща да бъда мината от тебе, така че айде сбогом "![]()
Сега сериозно: Сигурна ли си, че човека казал ти това не те лъже? И ти самата как го чувстваш, така сякаш е с теб само за да те "мине" или така сякаш му пука за тебе.
Защо трябва да е оригинален. Като усещаш че връзката не те удовлетворява и искаш да сложиш край - казваш го в прав текст без увъртания и готово.
Директно ?!?![]()
От тези "оригиналните" излизат само недоразбирания и въпроси. И, ма'ни ги тези говорел, казал и т.н. Ти трябва да си ги усешащ нещата. Като не ти е интересен - шута и напред.
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
можеш просто да му кажеш, че е гъз и да се фръцнеш и да си заминеш. или както се каза - с смс "дгд" и готово.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Изпей му "Ти не си за менее.."![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Защо пък е задължително да е оригинално?Излишно си усложняваш живота![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
тва клюките са много лошо нещо майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Или пък "Тръгваай си..!"Първоначално написано от bitchwolf
![]()
Кажи му :
"Искаш да ме минеш? Аз пък ще те подмина.. сега и за в бъдеще." xD xD
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
да е, майнаПървоначално написано от tuzaro
.. не е нужно да си оригинална, а директна
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Тъпо е да се правиш на оригинална, ако не си. А в случая ти не си!
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
Кажи му че искаш да си останете приятели и ще си много оригинална, като адидас в бургас
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.