.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Какви дрехи да носим през зимата?

Тази тема я създадох за всички любители на дрехите...Въпросът ми е :какъв дрехи да носим през зимата?....Тази тема трябва да съдържа -как да комбинираме дрехите си и с какви цветове...Дрехи имам предвид от ,до т.е както се казва от глава до пети...Ще бъде хубаво ако всеки даде свое мнение по тази тема..Мисля,че самата тема е приятна относно дрехите..Може да качвате ваши снимки,картинки и .т.н..Дано да ви е харесала!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз зимата нося шапка, ДЕБЕЛ вълнен шал, от онези дългите, яке/палто, ботушки/боти. Нямам наистина дебели и топлещи якета или блузи и шала и шапката за мен са супер важни. Първо, че имам синузит и от студа ставам супер зле, второ, че и двете ми пазят много топло, а шала ми предпазва и част от лицето от вятъра и трето, че са супер яки аксесоари. Иначе обикновено нося тъмни цветове или бежово. Нося вълнени туники с клин и така. Може да постна снимки ако намеря.

Такъв стил харесвам и така се нося горе/долу. Само че слагам шал. Абе като цяло, не се навличам супер много. Студено ми е,да, с удоволствие бих се облякла по-топло, ако имаше хубави топли дрехи. Пък и обикновено зимата ми се наалга да стоя минимално време вън. Ползвам таксита, ако ходя пеша е най-много 20 минути.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер...Попринцип шала и шапката не е само за синузит ,а и за аксесоари..на мен лично много ми харесват през зимата шал и шапка в един и същ цвят...как ще коментирате тази снимка ..харесвате ли я? http://1.bp.blogspot.com/_toPuAmSBJP...1600/third.jpg

Супер фен
    аз също нося шалчета, обувам си сладките ботушки и боти и черното палтенце (не само то имам. имам и др. палта/якета просто то ми е най-любимото) иначе от долу просто.... както баща ми казва "Газарията е голямо нещо" или пък "Газария до шия" тоест, че съм се навлякала с палтото шала, ама като блузка слагам една тъничка ризка и това е и с един тънки дънки
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Съмнява ме някой, когато се облича да тръгне да търси темата, за да види някакво съчетание. Който може да се облича - може, а който не може ако ще и 3466785634 лв да му струва блузата никакви теми няма да помогнат и пак ще е смешен.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Цитирай Първоначално написано от Soraq
    Съмнява ме някой, когато се облича да тръгне да търси темата, за да види някакво съчетание. Който може да се облича - може, а който не може ако ще и 3466785634 лв да му струва блузата никакви теми няма да помогнат и пак ще е смешен.
    не вярвам,че има толкова завистливи хора...защо пък не ?

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser

Това не е ли есенно? С тези крака и палтенце ли мислиш да ходиш зимата?

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от mariqanastasova
    не вярвам,че има толкова завистливи хора...защо пък не ?
    Какво искаш да кажеш с това "завистливи хора"?

Това не е ли есенно? С тези крака и палтенце ли мислиш да ходиш зимата?
    Еми разликата при мен е, че вместо чорапогащник, слагам клин. Както казах, не се обличам дебело. И дънки нося, де. И с палтенце ходя, да, ама го закопчавам.

ЕДИТ: Изглежда супер тъничко и не-топлещо, но така се омотавам с такива шалове:
    http://www.annesage.com/blog/2010/01...g-scarves.html
    и не е чак толкова студено.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от mariqanastasova
    как ще коментирате тази снимка ..харесвате ли я? http://1.bp.blogspot.com/_toPuAmSBJP...1600/third.jpg
    Въобще не ми харесва.. не бих го облякла.
    Обичам по пастелните цветове за зимата.. съчетавам всичко с шал.. Имам толкова много.. и ги съчетавам според мен добре. Обичам да си обуя ботушките/ботите палтото шапка, шал.. и всичко останало. Опитвам се да се обличам по-дебело, за да ми е топло.. Искам да се обличам само по блузка и т.н., но просто съм ужасно болнава и аз имам синузит и от днес си сложих шапка.. вече ми е много топличко..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Banned Мега фен
    ами шапка имам (3) ,но рядко ги слагам... иначе нося палто (мразя зимни якета) боти/бтуши и средно дебели блузи.. имам и спортни блузки и по-елегантни така да се каже.. имам туники и ги нося с клин и общо взето е това.. шалове не нося,но сега ще ходя в Монтана и ако си харесам някоя блузка ще си я взема и може някое шалче да го комбинирам с нея.. г/д. знам как искам да изглежда.. ако се сещате ще може ли да пост-нете снимка ?
    иначе говоря за малко по-изрязана блуза (не с деколте,а просто малко по-изрязана) на която ще отива шалче.. ако се сещате пост-нете 2-3,защото се чудя цвят и т.н. .. иначе тая зима май съм на сиво

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами шапка имам (3) ,но рядко ги слагам... иначе нося палто (мразя зимни якета) боти/бтуши и средно дебели блузи.. имам и спортни блузки и по-елегантни така да се каже.. имам туники и ги нося с клин и общо взето е това.. шалове не нося,но сега ще ходя в Монтана и ако си харесам някоя блузка ще си я взема и може някое шалче да го комбинирам с нея.. г/д. знам как искам да изглежда.. ако се сещате ще може ли да пост-нете снимка ?
    иначе говоря за малко по-изрязана блуза (не с деколте,а просто малко по-изрязана) на която ще отива шалче.. ако се сещате пост-нете 2-3,защото се чудя цвят и т.н. .. иначе тая зима май съм на сиво
    Аз миналата зима бях на сива вълна, сега съм минала към по-бежово-кафявата гама.

Това, например, си е супер за зимата.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Аз миналата зима бях на сива вълна, сега съм минала към по-бежово-кафявата гама.

И аз съм така.. харесвам сега по кафеникавите гами..
    Само чантата не ми харесва.. така де.. но иначе и аз бих излязла така.. нрави ми се..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Освен там якета/шапки/шалове другите ми дрехи не се различават кой знае колко по сезона :Д Блузи с дълъг ръкав имам значително малко и то тънки, който бих облякла и лятото. Главно съм си на тениски пак. Просто зимата обличам и суитчер/риза или някакси си комбинирам дрехите :Д Имам само 3-4 изчистени черни блузи, които са тип пуловер, но от тези на Кенвело, т.е не плетено, ама не е и памучен плата :Д, които нося само зимата
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Banned Супер фен
    Следвам принципа 'От студ умри, но гъзар до край бъди' и се нося по тениска.Понякога слагам ръкавици, че ръцете ми замръзват бързо, а шапката винаги заради хроничният синузит.

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от torVPN
    Следвам принципа 'От студ умри, но гъзар до край бъди' и се нося по тениска.Понякога слагам ръкавици, че ръцете ми замръзват бързо, а шапката винаги заради хроничният синузит.
    Като пораснеш можеш да имаш сериозни проблеми със здравето. Заради гъзарията си можеш да страдаш жестоко...

mynichkaTanq,баща ти хубаво ти казва "гАзари до шия",ама да ти пише казал и как се пише...

снимките,които е пуснала PullMeCloser ми харесват,но така се обличам по-скоро в края на есента.В студените зимни дни,така ако изляза ще вкоченясам от студ.Харесвам шапки,но ми смачкват косата и избягвам да ги нося.Шаловете обаче са ми слабост.Харесвам от всякакви материи и най-различни разцветки,но за зимата избирам предимно по-семпли.Променят и допълват много приятно облеклото,стига да са подбрани добре.
    Никак не обичам да се навличам.
    Аа,да - и обожавам пуловери с V-образно деколте ^^

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    +1

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Какви дрехи да носим през зимата?:
    Топли!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Харесват ми кафеникави, бежови, пастелни нюанси за през зимата.
    Шапки и ръкавици не нося, а трябва да ми става навик ..
    Не се навличам кой знае колко и за това през зимата винаги мръзна ..
    Почитателка съм на обличането тип "едно върху друго" .. отколкото само един пуловер примерно (ако някой ме разбира) ..
    Имам няколко определени комбинации, които мнооого харесвам.

^ И на мен ми е супер грозно само 1 пуловер и айде Но просто не всеки може да ги съчетава, знам ли. Иначе на мен дрехите ми почти винаги са едноцветни и ги 'наслагвам'.

Мега фен Аватара на Blab

ох, чантата и палтото са божествени<3
    //напомня Фелисити)

по темата: през зимата нося повече ризи с пуловери или рокли с пуловери, също и дебели чорапи. шалове, шапки, ръкавици - винаги, зиморничава съм, а и обичам да ми е уютничко и топло дори навън, посред зима. цветовите решения, разбира се, зависят от настроението ми, като цяло играя с материите, цветовете и комбинациите на дрехите.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    клин и отгоре дънки. После блуза и пуловер ..и ако е по студено с шал и яке :P
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

[quote="Blab"]

ох, чантата и палтото са божествени<3
    //напомня Фелисити)

/quote]

Нали!Търся си сега такъв модел палто, но никъде няма. Само някакви супер скучни навсякъде, хич не ми харесват. Ако някой види подобно някъде, да казва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си