- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- КУПУВАМ ЗАЙЧЕ
Здр на всички зарибих се по зайчета.. с наще планираме да купим едно малко зайче (декоративно) та въпроса ми е с какво се храни точно ? колко расте ? хапе ли и за каква цена ....
Заек ме е хапъл като малък толкова кръв не бях виждал иначе до нова година няма да порасне много вземи го по голям да може да има кво да ядеш.![]()
по принцип хапят безплатноПървоначално написано от dinqta
в такова време живеем, че нищо не се знае .. хахПървоначално написано от sp33der
гледаш, взел и ти поискал
http://vbox7.com/play:944f663daf
Давам го за 250 лева![]()
рега твой ли еПървоначално написано от EinGutesKind
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да, него го давам па 500 леваПървоначално написано от awerw
![]()
Искам да ми пишеш ЛС от него иначе не вярвамПървоначално написано от EinGutesKind
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
добре пиши ми и ще ти отговоряПървоначално написано от awerw
![]()
чакам отговор
sapphire5![]()
не ми отговори=профила не е твойПървоначално написано от awerw
![]()
sapphire5![]()
готово, играех на конкистадорайде отивам да си гледам сериала
![]()
ще правим далавери с тебе
![]()
sapphire5![]()
Зависи от самия заек, но всичко ще ти бъде обяснено в магазина. Обикновено изяждат по около 2 пакета микс (едни картонени кутии с гранули, семки и т.н) на седмица. Така нареченият талаш е хубаво да се сменя ежедневно, защото иначе зайчетата може да замиришат и няма да стават за гушкане. Досега са ми минали през ръцете 4-5 трътльовци и всички освен един само ме ближеха, а дори да ме охапеха, то беше съвсем слабо.
Ако си с висока емоционалност не е много добър избор, защото организмът им е доста кекав и като нищо да загинат.
Respect my authoritah
Колко давашПървоначално написано от awerw
![]()
Успех![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Няма да го купувам, говоря за далавери във вбоксаПървоначално написано от EinGutesKind
![]()
sapphire5![]()