.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Предадена от приятелка?

Значи.. цяло лято се занимавах с едно момче (ще го нарека Иван), станахме повече от приятели, но той просто не беше много сериозен. Виждахме се почти всеки ден и не се държахме като просто приятели. Но стана така, че спряхме да се виждаме, да си пишем... ноо все пак не сме в лоши отношения.
    Днес разбрах, че една от приятелките ми (да кажем Катя) се е виждала с него. Ходили са първо на дискотека заедно(не само двамата). Това не го разбрах от тях, а от най-добрата ми приятелка, тъй като Катя й е разказала (те също са приятелки). Случи се, че точно се засякох с тях, когато те е трябвало да се срещнат (иван и катя). Точно, където се чакаха те, аз се бях разбрала с приятелка. Видях първо само него и го попитах кой чака и той ми каза, че няма значение, като преди това той се е изпуснал пред приятелката ми и й е казал, че се чака с Катя. Продължихме да се разхождаме и видях Катя, която също ме излъга и каза, че отива до магазина.
    Иван и Катя са се разбрали да ме излъжат и да си измислят някакви работи, за да не разбера, че са излизали, но те си мислят, че аз знам само за дискотеката. Сега аз не мога да призная на Катя, че знам истината, защото най-добрата ми приятелка ще излезе клюкарката.
    Не знам как да постъпя. Що за приятелка би го направила? Окей излизали са, ходили са еди къде си, но защо трябва да ме лъжати да действат зад гърба ми. Така още по-гадно ми става. Съвети?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    аз не бих се занимавала повече нито с нея, нито с него.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    София
    3арежи ги и не се занимавай с тях.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Тегли и сиктирите на тая.. Приятелка ти е, и те лъже съвсем целенасочено.. Ако аз разбера че моя приятелка се среща с момчето което харесвам ще и оскубя перушината! За*би ги и двамата. Нито момчето си заслужава, нито имаш нужда от такава "приятелка".

Голям фен Аватара на pofek
    Ами,какво да ти кажа...Според мен не се занимавай с него,т.е явно иска да е с Катя,а тя наистина си те е предала.
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Нито тая Катя, нито тоя Иван ми се виждат стока. Разкарвай ги и двамата от живота си, по добре ще е за тебе

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Да, но въпроса е, че с Катя съм принудена да се виждам всеки ден. Най-добрата ми приятелка е в клас с нея и са си доста близки. В обща компания сме. И тъпото е, че поставяме другите в кофти ситуация да избират между двете ни. Не знам като я видя утре какво да й кажа. Аз знам, че тя ще почне да ме лъже...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Много детински постъпки. Зарежи ги. Какво като трябва да я виждаш всеки ден..просто се отдръпни от нея. Не си длъжна да и даваш обяснения защо и как ..

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Т'ва че другите са близки с нея не значи, че и ти трябва да си. Игнор! Стена! Тя не ти е приятелка. Просто й кажи "хванах ти спатиите" и я остави в недоумение.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Много детински постъпки. Зарежи ги. Какво като трябва да я виждаш всеки ден..просто се отдръпни от нея. Не си длъжна да и даваш обяснения защо и как ..
    точно. няма да караш никого да избира когото и да е. просто ти я игнорваш.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf
    Т'ва че другите са близки с нея не значи, че и ти трябва да си. Игнор! Стена! Тя не ти е приятелка. Просто й кажи "хванах ти спатиите" и я остави в недоумение.
    +1
    Никой не те задължава да си приятелка с нея

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Никой не е длъжен да ти казва къде и с кого ходи.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    ако на теб ти се случи не мисля, че ще разсъждаваш така..

Най-тъпото е, че аз ги запознах. Те се познават заради МЕН. Той сега сигурно хиляди простотии ще й нагавори, както например е излъгал, че той е приключил нещата между нас, а беще точно обратното...
    Не мога да си сдържам яда просто.. Искам тя да се почувства гадно, още по-гузно. Искам да ми признае и да разбере, че постъпва като к*чка...

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    така де, ама нямат смелост да кажат "не те засяга", а лъжат..то самия факт, че лъжат за нещо такова е жалък.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от sweetlv

Най-тъпото е, че аз ги запознах. Те се познават заради МЕН. Той сега сигурно хиляди простотии ще й нагавори, както например е излъгал, че той е приключил нещата между нас, а беще точно обратното...
    Не мога да си сдържам яда просто.. Искам тя да се почувства гадно, още по-гузно. Искам да ми признае и да разбере, че постъпва като к*чка...
    Ъъ, изобщо на никого не задавам такива въпроси, кой каквото ще да прави , нито ме интересува, нито ми влиза в работа и vice versa.
    Не сте се гаджосали и не сте си дали обет за вярност, от там нататък може да прави каквото иска.
    И да, не са искали да ти кажат, защото ще започнеш да правиш сцени, защото са решили, че си твърде ограничена за да разбереш, че той не те харесва , а харесва нея, без да се цупиш ти.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Еми ти явно си от хората, които си живеят живота и не се засягат толкова от тези неща, ама аз не съм.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Него го от*баваш тотално, нея я игнорваш и това е. Да си говорят квото искат - кво ти пука?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Казваш им че мразиш да бъдеш лъгана и приключваш мача. Да правят квото си искат, да си мислят каквото искат. Ако са ти каквито и да било приятели биха се извинили, в противен случай ги давай на късо...

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Какъв съвет очакваш? Просто се прави,че не знаеш,за да не издадеш приятелката си и не се дразни за глупости - мъже под път и над път,а тази толкова ти е била приятелка...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Не допускай лъжци до теб, защото ще съжаляваш. Кур за такива нещастници.
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Долкото прочтох вие не сте си кой знае какви приятелки.Сега може да ти е гадно,но повярвай ми ще ти мине.Тя не ти е длъжна.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sweetlv

Ти си ги запознала,проблема е твой.

На твое място нямаше да се занимавам повече с тях.

Нито момчето, ното момичето си заслужават! Това, че се събирате в обща компания не те задължава да си й приятелка! Няма да караш никой да избира м/у теб и нея, но ако ви се наложи да сте заедно просто я игнорираш! Не виждам смисъл да говориш с нея, ако тя се е почувствала виновна е щяла да те потърси, по този начин излагаш само себе си, такъв човек не заслужава вниманието ти! Ако почнеш саморазправа ще слезеш на нейното ниво! ... Не се занимавай!
    Френски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те те питат
    Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си