.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от sweetlv
    Да, но въпроса е, че с Катя съм принудена да се виждам всеки ден. Най-добрата ми приятелка е в клас с нея и са си доста близки. В обща компания сме. И тъпото е, че поставяме другите в кофти ситуация да избират между двете ни. Не знам като я видя утре какво да й кажа. Аз знам, че тя ще почне да ме лъже...
    И кво като сте от една компания? Просто няма да говориш с нея и толкова. Недей да настройваш и другите срещу нея- грозно е. Не знам защо трябва да карате другите да избират....
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Тези двамата изобщо не заслужават твоето внимание!Съветвам те както и повечето тук да ги оставиш и двамата защото си личи,че са големи боклуци..Може да поговориш с тази Катя и да я поразпиташ .. да и намекнеш нещо от сорта "дали някога те е лъгала" .. в друг случей може да не казваш нищо .. да продължаваш да излизаш с компанията си,но да си имаш едно наум за нея ..дръж се по-студено..нека усети,че нещо не е наред!Попадала съм много пъти в такива ситуации и се надявам да съм ти била полезна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си