Значи.. цяло лято се занимавах с едно момче (ще го нарека Иван), станахме повече от приятели, но той просто не беше много сериозен. Виждахме се почти всеки ден и не се държахме като просто приятели. Но стана така, че спряхме да се виждаме, да си пишем... ноо все пак не сме в лоши отношения.
Днес разбрах, че една от приятелките ми (да кажем Катя) се е виждала с него. Ходили са първо на дискотека заедно(не само двамата). Това не го разбрах от тях, а от най-добрата ми приятелка, тъй като Катя й е разказала (те също са приятелки). Случи се, че точно се засякох с тях, когато те е трябвало да се срещнат (иван и катя). Точно, където се чакаха те, аз се бях разбрала с приятелка. Видях първо само него и го попитах кой чака и той ми каза, че няма значение, като преди това той се е изпуснал пред приятелката ми и й е казал, че се чака с Катя. Продължихме да се разхождаме и видях Катя, която също ме излъга и каза, че отива до магазина.
Иван и Катя са се разбрали да ме излъжат и да си измислят някакви работи, за да не разбера, че са излизали, но те си мислят, че аз знам само за дискотеката. Сега аз не мога да призная на Катя, че знам истината, защото най-добрата ми приятелка ще излезе клюкарката.
Не знам как да постъпя. Що за приятелка би го направила? Окей излизали са, ходили са еди къде си, но защо трябва да ме лъжати да действат зад гърба ми. Така още по-гадно ми става. Съвети?