- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Говорете ..
НИ КОЛА, НИ ФАНТА !
па аз газирано не пием ..Първоначално написано от Wax
ЛОЧИИИИИШ САМО ВОДКА И ТЕКИЛАК НАЛИ !Първоначално написано от Mi6inka
Никола сутринта замина за Букурещ, но ще се върне утре и ще излизаме сигурно. Можеш да ни намериш в ТЧЛ вечерта.
Първоначално написано от Oldschool
А.. не е вярно, че е в Букурещ. В Кауфланд е! Или спиАма аз пак мога да ви намеря в ТЧЛ вечерта.
е със сигурност има повече от 1 Никола на света. Даже имам един приятел Никола дето е в Софето.. мамицата му и на него, от как стана Софийски студент, заеба тука всичко..Първоначално написано от Oldschool
![]()
Пораснала му е работата (дали? някой да провери емпирично)
В Софеата всички стават големци.
Има нещо такова... да са живи и здрави.Първоначално написано от Oldschool
Защото съм на работа. Аз паралелно с това да ви давам тон в живота, си бачкам...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=poryBIR3pI0[/youtube]
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това е толкова романтично и любовно, че чак ме дразни.Първоначално написано от LadyDi
Има си моменти за всичко.
Някой ден, може би, няма да те дразни![]()
Я да задам едно въпросче.
Какво е романтично? Не искам да ми изреждате ситуации, които са романтични, а да ми разтълкувате какво точно е романтиката.
По-скоро.. вече ме дразни, преди си падах ужасно по тези неща. Но.. някак си живота ме завъртя така, че се трогвам от други неща.Първоначално написано от LadyDi
За всеки е различно понятие тая дума. Както и много други думи разбира се.Първоначално написано от Oldschool
Като дума аз го разбирам .. чувство, което да предизвика хубави,приятни, топли емоции у теб.
Аз пък разбирам романтиката като всичко онова, което другия прави, за да те накара да се чувстваш специален. Без значение колко е дребен или едър (хм) жестаПървоначално написано от Oldschool
Дори елементарните домакински неща могат да са романтични.
Де да знам.
Първоначално написано от LadyDi
Абсолютно да ! Стига ти да си го усетиш такова едно мило.
Романтично няма точна дефиниция. Като доброто. Всеки разбира добро по различен начин. До човек си е.
ваУ рокс
Grell