- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Говорете ..
Усещам остра хронична липса на съгласие с нашите дребни разсъжденийца?Първоначално написано от Oldschool
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
мне,
често съм обвиняван, че не съм романтичен, а принципно изпълнявам тези изисквания. Има нещо друго според мен...
ПП. Купих пръстен - бяло злато и диамант. Резервация в един от най-хубавите ресторанти - какво още?
Обвиняват те, защото всяка жена си има изградена различна представа за романтиката. Трябва да познаваш жената до себе си и да знаеш какво очаква от теб. Това е най-големият романтичен жест, който можеш да й направишПървоначално написано от Oldschool
![]()
Тва "хмммм" ме обърква.
За многоточието дан' говорим.
^^ който каже, че 'познава жената', пък било то и неговата 'собствена' (хмм?) е лъжец )
жените не разбират романтиката така, както ние го правим. А и нищо романтично не е 'очаквано', разграничавам се от Лейди.
Знам какво очаква от мен, ама аз не съм такъв човек, хахаха.
Всъщност поведението, което би минавало за романтично ми е чуждо и явно само постъпките не са достатъчно ценни, защото трябва да се възъдржаш от шегички (например). А това просто не съм аз...
Не е така. Не си ме разбрал. Не ти говоря за липса на изненади и работа по график.Първоначално написано от machoka
Аз не говоря за "романтични изненади", а за романтика като цяло.
Една жена винаги си има очаквания. В смисъл - колко ще я обидиш, ако не й поднесеш цветя за даден празник, макар тя да го е "очаквала"? Или колко ще е неприятно да й подариш карамфили, когато тя предпочита маргаритки, а карамфилите й напомнят за погребения?
За ей такова познаване ти говоря. Трябва да знаеш какво очаква жената от теб и да й го поднасяш от време на време.
Ето, примерно в случая на Oldschool. Представи си, че тя ... не обича скъпи ресторанти, а предпочита пикници. Да, жестът и изненадата са очарователни, да, ще си спомня този жест, но колко по-приятно би било да я изненада с нещо, което действително ще й хареса и няма да я накара да се почувства неудобно и "не на място".
* Преди да ме нападнете, и обратното си важи с пълна сила.
Стига де!Първоначално написано от Oldschool
Толкова съм съгласна с Лейдито, че чак не мога да повярвам. Лошото е, че за мъжете ( или поне по моите впечатления) тези дребни нещица, от сорта какви точно са цветята. ( та нали все пак и подарява цветя?), Кой точно е ресторанта и т.н. са не само незначителни, а дори ненужни. Само дето психиката на жената попива всеки един детайл и започва да прави изводи от него, дори и да не е толкова привидно всеки път, че го прави.. тя го прави, дори подсъзнателно.Не напразно хората са казали, че никога не можеш да разбереш напълно една жена. Това разбира се, не означава задължително, че милата дама ще остане неочарована..особено ако е като мен дребнава и лишавана доста често от мили жестове, дори и най-малката, недоизмислена, неромантична изненадка може да ме трогне толкова, че после 3 дена да стоя усмихната.
Какво стига... опитвам се да планирам нещата, да ги запазя в тайна и да не се издъня.
НЕ Е ЛЕСНО!
особено ако си човек като мен
След всички тези писаници, се сетих за една книга, която след като прочетох осъзнах доста неща и спрях да се ядосвам и да обръщам внимание на доста неща, относно отношенията мъже-жени. Книгата се казва "Войната на вдигнатия капак на тоалетната чиния". Много е лека, интересна и дори я има онлайн.
Е, никога не е лесноПървоначално написано от Oldschool
Давай, ако трябва ще помагаме.
Мятал съм поглед на тази книга, ама не ми беше особено интересна.
Вие знаете ли как се взима мярка за пръстен, но без да разбере този на който се взима мярката, а?
Това само по себе си трябва да се брои за романтична година.
Каква й е мярката? 51-52?Първоначално написано от Oldschool
М да, тя е по-скоро женска книга.Първоначално написано от Oldschool
А за мярката. Хм..никога ли не ти се е случвало в някакъв гальовен момент да и измъкнеш някой от пръстените и уж играейки си с него да си го сложиш ти да видиш до къде ще успее да ти влезе?
Имай предвид, че колкото е по-широка халката на пръстена (и тоя път никой да не е посмял да се смее), толкова по-голяма трябва да е мярката.Първоначално написано от Oldschool
Иначе, евалата... на мен навремето не само, че не ми купиха пръстена, който исках, ами и дори не отиде сам да го купи, прати майка си, а женицата ми сбъркала мярката с 2 номера. При условие, че той знаеше кой размер пръстен носяТактично го бях вмъкнала в един разговор.
![]()
Аз действах културно... известно време наблюдавах кои пръстени носи и запомних кой е за безименния й пръст. После го откраднах - занесох в магазина, където поръчах моя - там взеха мярка и всичко. А после тайно върнах пръстена...![]()
Първоначално написано от LadyDi
![]()
мъжка му работа.. да и от мен Браво на олдскул, че полага такова старание. Искам после разказ с това как в минало всичко!
Кога ще правиш изненадата?
перфектен си, бе! Айде успех за другата седмица, всичко ще мине както си го планирал. После искам специално ЛС с разказ!Първоначално написано от Oldschool