- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Дължа обяснение...
Аз не ходя по голяма нужда...Първоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
excrementalius vaginalis![]()
А защо така недостойно си наруши думата, като даде несериозен отговор, когато по-рано обеща, че ще даваш само сериозни отговори?
окок махам се :Д
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
пффф, смотльоПървоначално написано от psychopath
всъщност предположих де ;д
обеща ми като има концерт там на онази групата (забравих и името) да ме заведеш
кекеке
с кое се гордееш най-много и съответно с кое се срамуваш най-много в себе си ?
Не се гордея и не се срамувам!![]()
Имаш предвид като някоя изцепка или по принцип?
дакажем и това..това по-скоро спада към "публичните излагации" :Д
имах предвид като нещо за което съжеляваш че си направил преди.
Съжалявам, че съм се занимавал с глупости, вместо да правя нещо по-градивно...
съжалявам за много неща (вкл. такива, които не са зависели от мен), но не се срамувам от това...
не в гората, абстрахирай се за мястото - изцяло ръкопашен бойПървоначално написано от psychopath
![]()
да, да, да...т'ва са ми любимите въпросиПървоначално написано от sifon4o
![]()
мечката!![]()
1) Не харесвам лесбийки, от друга страна едната я бива в риболова, но ще си спестя драмата със смъртта на едната...
Кучетата са много яки, но по-скоро май бих избрал B.
2) Нямам нервите за риболов, макар че би ми се наложило...и реално това е най-удачният и лесен вариант за прехрана...
Ножовете са задължително средство за оцеляване, от друга страна...въпреки омразата ми към лова и ловджиите, все пак съм бил снайперист иии...мога да боравя от изброените с ножовете и пушката. ;Д
3) За 15 години ще умра от цироза на черния дроб, пък и като цяло не пия алкохол, не обичам много и сам не пия (освен редки случаи)
Определено C - китарата и марихуаната (заради китарата, но пък бонуса си е бонус...)
4) C ! 8г. са си 8г. ;д
Нали си имам китара...ше преживея мп3-плейъра
А защо са ми 10млн на остров?
лол, много нахвърляни мисли :д
+те на А и В са, че има мацки - някой с който можеш да си говориш, но пък и кучетата са си другари.. въпроса е дали ще издържат толкова години
Иначе за прехрана или риболов, или лов, според мен лова е по-удачния вариант.
също забелязах нещо много лошо - убежището с марихуната и вечната китара е чудесна идея, но като никъде не се споменава нищо за огънче... чеп![]()
10та милиона.. може да са ти като стимул, че ако оцелееш след тия 20 години ще си невероятно богат! Но като се замисля и аз бих избрал C - условията, които ти дава са равностойни на другите варианти, но има един огромен плюс - 8 години по-малко си е кажи речи два пъти по-леко оцеляването ;д
Искам само лаптоп с достъп до тийнпроблем!![]()
![]()