*търся начин да се оттърва от нямането си на настроение. То май така ми е по-спокойно като не ме обливат всякакви чувства. Те пак си ме заливат, ама са някак по-спокойни, топлички и хубави. Завиват ме.
Та...
Как се чувствате рано сутрин? Аз до преди няколко дена, т.е. до преди няколко дена преди няколкото дена, в които ми беше апатично и не ми се говореше (и все още) с никой, мнооого се кефех на слънчицето като влезе през прозореца на тролея и ме гушнее докато ми е още сънено и ми стане едно такова мило и хич не ми дрееме, че около мен има хора и ми е едно такова усмихнато (омг, щях да го напиша с "о").
Т'ва е наааай-най-хубавата част от деня, в която се чувствам най-самотничко.
и не знам защо, но като слуушам тая песничка по т'ва време ми е още по-мило http://www.youtube.com/watch?v=5-ltDECc2bA
Който си ляга му пожелавам приказна ноощ с нея <3
Знам я от "секс, наркотици и рокендрол' <3
Ходих няколко години почти всяка сряда (почти означава да съм пропуснал 2-3 за годината) в един столичен клуб на пъпа на София, където в този ден е караоке найт. Започваше около 00;30 и приключваше призори. Тая песен почти не пропусках да я изпея, заедно с още около 10-13, които ми бяха 'редовен репертоар' ))
http://www.youtube.com/watch?v=akts_kBtxGQ
тази ме сеща за лятото не ехееее *преди 99-та* на път за морето с касетката в червеното ни голфче и ного детското и приключеенско настроение и после мириса на мидички и пясък.
Боже, всяко нещо си има мирис. Всеки спомен мирише и те удря силно и те връща майната му. А ако дори само си го представиш, можеш да го използваш като машина на времето.
Скарайте ми се да си легна!
океей
само аз останах
чувствам се като идиот
ама нищо
все едно съм се сееднало на легълцето, увито в одеалцето и си драскам нещо грозно с моливче, което трия с хубава гумичка, понеже тая от моливчето е изтъркана .
Днес съм спокойна и неревлива (о, чудо) и ми е *търси думичка*
чувството, когато се наплачеш и ти се доспи и се свиеш на топчица на топличко и мекичко и т'ва е наааай-хубавия ти сън.
Не искам да се събуждам. http://www.youtube.com/watch?v=lkGhD...ure=plpp_video
гмо днес се радвах на едно улично коте
черничко, пухкаво и ного гладно и мило и галbовно
беше до сандвичите до колежа
омг толкова си го галииих и мачках, а то беше тоолкова доволничко и мърркащо и миличко
мииииилото, иска му се някой да му се порадва
има котета, които идват и направо се търкат в теб и мъркат доволно
мх <3
днес едно куче мисля че си беше ударило крачето ,освен ако не е правил опит за самоубийство.
беше по средата на булеварда и седеше безпомощно и никой не му помагаше и колите го подминаваха ,но до 5 минути някой щеше да го смаже и аз отидох и спрях 3-4 коли и го изнесох от там и сега върви по мен,в момента ми е пред входната врата и не знам какво да го правя,защото не ми е позволено да си имам житовнО :О ..
и така
ще ти използвам темата да те питам как си
ще си използвам поста да ви питам вие как сте
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Чакам си пицата да стане готова.
абе lightcameraction, къде да си намеря да променя скоростта на затвора на олимпусчето ми? в ръчния режим нищо не намерих.
пф, имам го от година/две/ и не до днес не се оправих с т'ва