- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как викате на половия орган на гаджето?
Йеее ^^, колко смешно... *смях*Първоначално написано от lapin13
И коя ще е тая тъпа даскалката дето ще дава такива простотии на учениците си.. оО На къде отива тоя свят.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Трябва ли да си има име?![]()
I'm inlove with a criminal...
И като е сип к'во ? пхахах Господи...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Колко интересни имена само....
Аз му викам или "онова между краката ти" или пък "змей" е доста добро но не съм го пробвала. Но ако го нарека пеперудка съм сигурна че ще се пръсне от яд.![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
По-добре Сливана.Да не бие толкова на очи.Първоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
![]()
Максимусне се шегувам,ама е повече като закачка,не го наричам наистина така
![]()
|
![]()
Ми к*р му викам,не смятам да му мисля име![]()
Believe in yourself.
Имена?! Всеки орган в тялото си има название. Купулативния орган на мъжа се нарича пенис. Никакви други именца и нарицателни. Кур, хуй и чеп звучат изключително гадно от устата на едно момиче! "Оная ти работа" звучи сякаш те е срам от това, за което говориш. Пишка звучи по детски.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Говорим за мъжкия орган, сеш' се? Щот' съм почти сигурна, че мааалко ще се обиди да му нарека пениса сливаПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
умалително и мъжки полов орган в едно изречение - ЛОША идея.
Макар че "пенисче" звучи сладко.![]()
![]()
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Всичко , което може да се асоциира с вагина![]()
Това е ТЪП подпис. Не го чети D:
А да,баш само име остава и да му сложатЕ то не че няма такива случай,ама не знам...малко..тъпо ми се вижда....
![]()
>>DjBelev<<
Какво общо има правенето на секс и прякорите на нечия п*шка?Първоначално написано от Extremescream
![]()
До колкото знам още не ми е забранено да говоря за секс? .. ; )
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Люк, айм йор фадър!
Пенис.
Бившият чисто и просто си го наричаше 'чурка'
Хилари, то не ти е забранено, но ми е странно.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fvhBt_XvHNY[/youtube]
И спря да се върти за миг земята..
Толкова сладко,направо да го изядешПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Пантерке слива се казва само на женския полов орган,на някой им прилича на слива просто ...
;ддд
Алехандро ми хареса мнооооооооогоедно такова мъжествено звучи
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Пенис, к*р ( като съм на перверзна вълна ). Защо е нужно да се измислят разни "имена"?
Аз си кръстих пишката Пешо, а като не иска да запали му викам Цезаре аре моля те стани Цезаре
Кофа
Бисквитке, знам, но някой беше коментирал това за мъжки полов орган![]()
Алехандроо :ДД (тоолкова е гейско, че няма накъде).
Видеото размазва, на тая сцена във филма съм се пукнала от смях просто.