.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    ЧЕСТИТО!!! Първо и най-важно(задължително го кажи на майка си): При аборт при първа бременност рискът да останеш стерилна и да не можеш да имаш повече деца след това е над 50%. Ако абортираш може повече никога да не станеш майка и майка ти да няма внуци(кажи и това за внуците ще я разчуства). Второ: не си мисли, че като си чела литература ще се справиш отлично. Трябва опит, но приятелят ти е голям и сигурно доста често е дундуркал бебета на негови познати.Трето: като родиш майка ти ще се размекне( все пак е станала баба). Четвърто: да не ти пука за разликата във възрастта. Майка ми е 43 години по-голяма от мен, а баща ми 39. Да не ти пука. И един съвет от баща ми: Храни го повече от указаните дози на опаковката. При него това го е отървало от безсънни нощи и бебешки плач. УСПЕХ!
    П.П.
    Какво мислят неговите родители?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Чеситито!

Както по-горе споменаха - най-добре е веднага да се преместиш при него, за да живеете заедно. Разликата в годините ви да не ви притеснява - има много хора, които ще ви обезкуражат, но нека това не те сломява. На родителите ми разликата е 10 години, на мен и приятели ми разликата ни също е огромна. Наистина, нито майка ми е забременяла на 18, нито аз, но според мен е най-добре да запазиш бебето, да си го родиш, да живеете заедно и след това да си продължиш образованието. Успех!

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Честито за бебето! Не абортирай! НО.. по никакъв повод не оставай без подкрепата на вашите. Тези връзки са много сложни и лесно се разпадат, я ти си го изнервила, я той теб, я той останал без работа , я сте се сдърпали за нещо и така нататък. Не бива да си позволяваш да съществува дори минимален шанс да останеш сама с бебе на 18 преди да имаш хубава работа и образование. На всичкото отгоре, и с отглеждането на детето могат да се появят проблеми, с които може да помогне майка ти, баба ти или някоя друга опитна жена от семейството. Просто говори с вашите. Кажи им, че страшно много ги обичаш и цениш и разбираш, че ако се изнесеш и заживееш с приятеля ти, може да ги нараниш, но това е твоето щастие, и това бебе ще ви свърже, но не искаш да си в свят, в който нямаш родителска опора. Мисля, че биха те разбрали, особено щом са преживяли нещо подобно.
    Успех!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1. Няма да те съдя за постъпката си , макар че ми се струва прекалено рано и необмислено действието ти. Каза , че майката също е минала по този път и може би точно заради това нещо я спира нея да го хареса.

2. В никакъв случай не е добре да отнемеш живота на детето , пък и в случая - щом детето е желано и от двете страни. Може би е добре да кажеш на майка си , все пак тя най - добре ще успее да ти помогне в случая.

3. По - добре е още от сега да се изнесеш при бащата на детето, да свикнете през този период да заживеете заедно , да си свикнете и т.н.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си