.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Една обикновенна любов свърши. част 2

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=445493
    Представих доказателство на модератора който ми заключи темата ама явно е прекалено тъп за да я върне. И така дерзайте. И наистина темата не е фейк. някой ако си мисли, да заповяда на лично да му предоставя каквито и да е доказателства.
    .................................................. ..................
    @valdesbg ако това си ти на аватара ти по-добре не ми пиши в темата
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Всъщност не знам въобще за какво пускаш втора тема.И какво ти е виновен валдес?Просто е смешно двама души да си обсъждат връзката в някакъв форум.Никой от тук няма функциите на брачен консултант.Бъди мъж и го преживей просто.Нещата все някога свършват.

:р човек нямам кво да правя в 3 часа и заради това пуснах 2рата част иначе ми е през кура както се казва, да има нещо за дъвчене
    едит: даже въпросната потребителка е употребила мега алкохола сега в свищов и утре трябва да я събуждам да ходи на лекции... нищо поне се из повръща и ще спи като къпана ХАХ
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    http://theinsanityreport.com/home/wp...o-facepalm.jpg

.. яко си зле, честно.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не виждам какво още има да се обсъжда по темата. Достатъчно флейм имаше в предната тема, а и се превърна в семеен скандал между вас двамата. На момичето и стана неприятно, че си пуснал тема. Каквото имате да си обсъждате, направете го на четири очи.

Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Всъщност не знам въобще за какво пускаш втора тема.И какво ти е виновен валдес?Просто е смешно двама души да си обсъждат връзката в някакъв форум.Никой от тук няма функциите на брачен консултант.Бъди мъж и го преживей просто.Нещата все някога свършват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си