.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Няма по-отчаяно нещо от това да се купува пиене в дискотека на непозната, че и на всичкото отгоре да не си говорил с нея. Един вид казваш: "Аз съм пълен нещастник, който го е страх да дойде да те заговори и да се запознае по естествен начин с теб, затова ти купувам пиене, за да си по-снизходителна към мен и да те впечатля. Смятам се за грозен и съм сигурен, че не си ме забелязала, затова с това питие те карам поне да ме забележиш. Ще съм доволен в замяна на него дори поне една усмивка да получа." Всички говорят за еманципация и равенство, а мъжете продължават да черпат непознати като тъпанари, щото не знаят как иначе и защото си мислят, че с пари всичко можеш да купиш. За едното черво между едните крака и майка си ше продадат.

Има някои, макар и малко, ситуации, в които е допустимо да купиш нещо, но във всички останали случаи е най-отчаяният ход.

Обикновено красивите жени, които ходят по барове често, са свикнали на такива типове. Тва си е чисто купуване на внимание.

Иначе.. и най-красивата да е няма да направа тоя подход. Преди години се е случвало, но вече не.

По темата: Черпили са ме жени, но в последствие след запознанството. Веднъж съм отказвал само. Тогава е готино, защото жена да почерпи мъж е някаква рядкост, и наистина, според мен, в повечето случаи трябва да си оставил някакво впечатление за да те почерпи. Докато мъжете черпат, щото ги сърбат топките и се опитват да купуват внимание, както написах по-горе.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от AliceSw
    Не приемам пиене от непознати, всъщност; не смятам, че някой ще опита да ме надруса ей така...просто не ми е приятно
    А де куде е тоя принц дето ще ме надруса без пари хахахахах

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri
    За едното черво между едните крака и майка си ше продадат.
    Супер мило казано.

Както и да е, темата беше дали мацките биха приели и дали силните им половинки биха се израдвали особено много.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Абе вие си мислите, че е безопасно, но една стара позната едва се измъкна от изнасилване така - бяха и сложили нещо, вече не помня какво - май рохипнол. Не си е шега работа и никога не знаеш с кого си имаш работа. Попринцип никога не съм обичала да се запознавам като цяло с хора в дискотеки. Предпочитам навън или чрез познати.
    А и съм съгласна с umri, че е леко отчаяно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    За едното черво между едните крака и майка си ше продадат.
    Супер мило казано.

Както и да е, темата беше дали мацките биха приели и дали силните им половинки биха се израдвали особено много.
    Само, ако и аз бъда почерпен. Иначе не.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Представям си. Идва непознатият с чашата и ти питаш "Ми за мен?"

Сиси, не говорим баш за дискотека, по-скоро за ония сумрачни кафета, които предразполагат към такъв тип запознанство. Иначе и аз не вярвам някой да тръгне да ме трови, още повече, че ще съм с компания.

Град
    Студентски град
    Ако дойде с Уиски, взимам го за мен и казвам: "Тя такова не пие, за нея малък Абсолют с капи портокал и лед. И по-бързо!"
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на babity
    Ако съм с приятелката ми, едва ли аз ще съм човекът на масата, който получава питието, но... тъй като говорим супер хипотетично... Щом съм с приятелка и пичът е поносим на външен вид (което при мен значи почти всеки) приемам без значение дали съм обвързана или не. Ако съм с приятелят ми ще го върна, защото по принцип гаджетата ми са обучавани доста дълго преди да ми станат такива, че аз по пронцип не си падам по черпене и подаръци а у... и просто ще трябва да покажа принципност. В случай, че ми се донесе на крака, просто ще му обясня на човечеца, че е неучтиво да черпи само мен от присъстващите на масата.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland

Re: Хипотетична ситуация

Не знам кво бих направила ако съм с приятелки,ако дойде сам и примерно тръгне да ми го връчва ест бих отказала любезно, ако го остави на масата сигурно и там ще си остане и бих го предложила на някоя от приятелките ми.И без тва като е оставено там,нека някой се почерпи.Ако съм с приятеля ми и съответният човек дойде с цялото си нахалство бих отказала отново ако трябва и с по-груб тон.Ако се инати и не си тръгва,аз си хващам гаджето и отиваме някъде,където тъпаци няма да ни безпокоят с глупавите си почерпки.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

anonymous708973
    Guest
    Ако дойде с Уиски, взимам го за мен и казвам: "Тя такова не пие, за нея малък Абсолют с капи портокал и лед. И по-бързо!"
    "Аляска"!
    Представям си колко ще е шашнат.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    На мен ми се е случвало не веднъж.
    Веднъж един черпи с цяло бутилка мен и моите приятелки. Приехме го като на шега.
    При всички случай ще приема питието, но ако алкохола е твърд, няма да отпия повече от глътка, две.
    Но като цяло аз не пия и може да се случи тактично да откажа.

Град
    Студентски град
    "Аляска"!
    Представям си колко ще е шашнат.
    Абсолют, Абсолют.., че е по-хубав и по-скъп!
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си