- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ще рискувате ли
Да занесете нещо на цена 500лв. в Училище?
Въобще избягвате ли да носите скъпи работи в чантата?
Освен дрехите ми за по 1000 лева всяка, май не други скъпи неща на училище. Ама и те 1000 лева колко са.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Като си купих телефона струваше 400+ лева... за над 500 не съм носил...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Абе, в старото ми училище (където учеха разни отрепки) не бих си знесла, но в сегашното - тия 500 лева са им джобните за седмица..
Aма, като се замисля нямам нищо за 500 лева, да ви еба в буржоазите..![]()
Не защото хората ме познават.Веднъж си бях забравил телефона на бюрото , но ми го върнаха.Търсиха ме до кафето чак. <3
![]()
Аз пък да взема да се напия след някой друг месец и го изгубих пффф....
МРАЗЯ АЛКОХОЛА![]()
Щото утре по физика имам презентация за инфразвука и госпожата каза, че ще е хубаво ако има и практическо та мисля да взема единия субуфер и да го направя портативка![]()
Носи го със себе си навсякъде и не давай на никой да го разглежда без да го наблюдаваш...Не се разсейвай с нищо, защото може да го забравиш или докато те разсейват някой друг да ти го гепи.Първоначално написано от Wax
Просто го пази..![]()
Абе 50 кила трудно ше гепат без да забележа, ама почти всичко озовало се сред класа независимо на кой е - правилото е до половин час да не бачка. Ама утре ще разчитам да са коректни и ше го занесаПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Надали единадесетокласниците са толкова немарливи, че да ти стане нещо на придобивката.
Ама аз никога не бих се нарамил да влача 50кг в даскало...
Respect my authoritah
Е то касата е с колелца![]()
Трябва само някакси да измисля временна дръжка.
Иначе вече сложих MonBat-а.
ПАЗАРДЖИК FTW![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си ходя на училище с лаптопа, щото имам работа , в момента нямам и респективно бозя тийнпроблем през голямото междучасие пред стаята по информатика, която е заключена![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
О.о Да. Всъщност доста неща съм си носила. Не сме в Третия свят.... Надявам се!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
няма нищо по-скъпо от присъствието ми![]()
NOH8
В училище инструментите ни струваха най-малко 2000 лв., но си ги носехме.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ