- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искате ли да промените нещо в класът си?
jghgh Напълно съм съгласна с това което написа. И при мен горе долу се получават такива нещата...![]()
awerw♥
Еми.. нас заради езика ни сляха два каласа които се мразехме.Честно казано масата са доста елементарни като знания и мислене - те са си 1 тайфа, другата група са интригантите и третата сме тия дето поне нещо знаем и както можете да се сетите ни наричат зубъри заради това(и това го казват елементарните, разбираш ли..то каква мотивация да учиш ако целия ти клас тайно или не чак толкова тайно те нарича зубър защото знаеш повече от тях..тва завистта за оценки е страшно нещо..и днеска ми събира една теста и ми вика мазно "пак имаш 5ца").
При мен е абсолютно същотоПървоначално написано от SunT
Всеки ти завижда, защото той не може да си седне на газа и да си научи. Всеки гледа да използва другия за нещо и после да му говори зад гърба
![]()
А възпитанието и държанието на някои от класа е просто непоносимо...
![]()
awerw♥
Аз бих направила, така че всеки от класа ми да се разбира с всеки.
Да няма интриги и клюки.Щеше да е по-добре за всички
ама каква да се прави все пак си ОБИЧАМ КЛАСА, въпреки че има много хора, които понякогаме дразнят![]()
![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Да, не харесвам клас си, защото всички са лицемери - пред едни са пишат 1-ви приятели, а зад гърба им почва голямо обсъждане от... до..