Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist
АХАХАХАХАХАХ
Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
но аз не искам да я взривявам цялата кола
АХАХАХАХАХАХАХ

Ако много го мразиш, метода на нянкат е добър, ако можеш да вдигнеш коша. Това с пиратката също е добро, стига да ти я дадат и да си в голям град, така че да не си заподозрян, защото си я купил. Очаква се да има полицейски коли на следващия ден при тези варианти.

А ако искаш да направиш само леко мръсно, колкото да се намръщи, но да не му стане много гадно - взимаш един пирон или ако може нещо по-остро и правиш няколко драскотини по колата - някъде по вратата например. Може да ги направиш по-дълбоки и видими, ако искаш да е по-гадно. Имай предвид, че не съм сигурен дали ще се включи алармата, но се съмнявам да се включи.

А може и да му отлепиш емблемата, един фр правеше така и си ги събираше :С

При всички случаи ще е добре да не ти се вижда лицето ако има камери.

А личното ми мнение по въпроса е, че надали ще имаш рационална причина да направиш това - тоест, трудно мога да се сетя за обстоятелства, в които можеш да спечелиш от това, като имам предвид загубеното време и поетия риск. Рядко има смисъл в това да правиш гадно на хората, а е много недостойно да го правиш по такъв начин - ако толкова го мразиш по-добре го пребий (ама без тъпи изпълнения като това да му скочиш с бокс/бухалка/приятелчета, защото това е най-жалкото нещо, което някой може да направи).
тея неща от сорта да не ми се вижда лицето и т.н не са проблем,няма да правя глупости както казах,но дори и да правя едва ли ще ги правя без да съм ги обмислил.
казах,че не искам да взривявам колата,защото те започнаха да ми говорят все едно съм в екшън филм с разни експлозиви и не знам си какво =О