.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Ivy лигата

Ivy лигата

Бих искал да ми помогнете с разяснението отнсоно как бих могъл да вляза в нещо от Ivy лигата - harvrad,oxford etc. Какви що годе резултати трябва да имам на TOEFL, колко SAT да взема и какъв резултат отново трябва да имам. Също така бих искал да попитам, ако някой знае къде бих могъл да ходя на уроци за SAT и за TOEFL където ще ме подготвят адекватно. За SAT2 мога да взема за френки, английски евентулно немски и/или математика, ИКТ. На този примерен TOEFL тест, който със сигурност е в пъти по-лесен от оригиналния изкарах 113/120 от първия опит. http://imageshack.us/photo/my-images...lresultat.png/ Иначе съм 96 набор следователно имам достатъчно време за подготовка, но besides that наистина искам да влезна там и винаги ми е било мечта. Благодаря предварително!
    Don't allow people to destroy your dreams.

Супер фен Аватара на slicky
    Ще ти следя темата...Надявам се някой да даде информация.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    750/800 на всяка част на сат и 110 на тойфел ...НЕ СЪМ СИГУРНА, нещо такова ми се върти в главата..
    ама ако изключим изпитите (които е малко вероятно да вземеш, трябват ти уроци, курсове и т.н.), та ако ги изключим, как ще си плащаш?
    едни приятели (братя) са в англия в оксфорд, естествено че са със студентски заем, ама на месец техните им пращат по 1200 лева,т.е. по 600 на всеки и те отделно си работят...ако вашите нямат възможност, не те виждам..и моята мечта беше да уча в щатите, в колеж като по филмите, ама се ограничавам до су/унсс в крайна сметка, и ако имам пари и възможност магистър най-много в англия..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

ОК

Нека речем, че родителите ми имат възможност не съм тръгнал на сляпо знам, че ще излезне скъпо пребиваването ми там.
    Don't allow people to destroy your dreams.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си