.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    нее, не бих се лишила от мляко за нищо на света месо така или иначе мн не ям не ми пука ама млекццеее

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok
    Не. Не обичам да се лишавам от нищо - вредно, полезно, важното е да се чувствам добре. И наядена.
    Да постиш не означава да стоиш гладен и да не ядеш?!
    Той каза, че просто не иска да се лишава от нищо. И аз съм по същия начин - като съм гладна, обичам да ям каквото ми се яде, а не каквото и да е, колкото да ям. Не постя, самата мисъл да се лишавам от нещо определено време, ме кара да ми се яде повече...

Мега фен Аватара на mynichka
    Не
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Християнка съм, но не постя.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Пловдив
    Не. Не обичам да се лишавам от нищо - вредно, полезно, важното е да се чувствам добре. И наядена.

И аз така.... без месо мога някак си да изкарам, ама без сирене, кашкавал и др. няма да успея, или по-скоро не искам. Не виждам смисъл в постите.

Не.
    Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
    Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Той каза, че просто не иска да се лишава от нищо. И аз съм по същия начин - като съм гладна, обичам да ям каквото ми се яде, а не каквото и да е, колкото да ям. Не постя, самата мисъл да се лишавам от нещо определено време, ме кара да ми се яде повече...
    Именно това имам предвид. И съм Тя.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Не постя. Ям каквото, когато ми се яде. Особено през зимата няма как да се лиша от месо и млечни продукти.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Не ям месо, попринцип. Без сирене и нискомаслено мляко обаче не мога.

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Никога през живота си не съм постила, нито пък някой от семейството ми.Не смятам и да го правя

Никой не те спира да ядеш.
    Така, значи: особено за подрастващите организми не е полезно да се пости 40 дена строго. Аз примерно постя максимум 2 седмици. А отделно през седмицата в някои дни. Не съм имала проблеми, а и никой не е казал, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 40 дена трябва да се живее само на хляб и сол. Просто изключваш месото. Млякото и сиренето за няколко дена и това е.
    Вече възрастния организъм е достатъчно зрял, за да издържи и на по-строг пост.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Никой не те спира да ядеш.
    Така, значи: особено за подрастващите организми не е полезно да се пости 40 дена строго. Аз примерно постя максимум 2 седмици. А отделно през седмицата в някои дни. Не съм имала проблеми, а и никой не е казал, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 40 дена трябва да се живее само на хляб и сол. Просто изключваш месото. Млякото и сиренето за няколко дена и това е.
    Вече възрастния организъм е достатъчно зрял, за да издържи и на по-строг пост.
    най-накрая свястно мнение 1+ ...
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не постя. Пробвала съм, но без месо една седмица няма как да живея.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    imamkrasivouho Само да ти кажа, че точно обратното. Казва се, че трябва да се пости 40 дена, за да изпиташ мъките на Христос в пустинята. Ако не правиш правилното постене, след това е грешно да се конкаш, още повече че лъжеш не само себе си, ами и Бог.
    Айде научете значението на думата пост и кога и защо се прави. Ако не, просто си правете "пречистване" колкото си дни вие решите и когато решите.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    imamkrasivouho Само да ти кажа, че точно обратното. Казва се, че трябва да се пости 40 дена, за да изпиташ мъките на Христос в пустинята. Ако не правиш правилното постене, след това е грешно да се конкаш, още повече че лъжеш не само себе си, ами и Бог.
    Айде научете значението на думата пост и кога и защо се прави. Ако не, просто си правете "пречистване" колкото си дни вие решите и когато решите.
    да лишиш подрастващ организъм от нужните му за растеж продукти си е чисто убийство. За седмица-2 не е проблем. Но 40 дена за дете са много. И чети какво пиша все пак.
    И говори за пречистване на някое заблудено детенце, не съм споменавала такова нещо в мнението си.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Не постя, не съм религиозна.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    да лишиш подрастващ организъм от нужните му за растеж продукти си е чисто убийство. За седмица-2 не е проблем. Но 40 дена за дете са много. И чети какво пиша все пак.
    И говори за пречистване на някое заблудено детенце, не съм споменавала такова нещо в мнението си.
    А ти вземи прочети Библията или извадки от нея и тогава наричай неща с думата пост.
    При католиците се избира от какво да се откажеш, а при другите - не. Така че или постиш 40 дена, или три дена просто не ядеш животински продукти и само се гавриш със себе си
    А пък съм сигурна, че нужните неща може да си ги добавиш и от другаде, така правят вегетарианците и не са умряли... много крайни разбирания имаш нещо за тея пости.

п.п. Аз не постя по религиозни причини

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Детоксикация на организма може да се направи по всяко време на годината. Поста си е пост, за повечето хора е по религиозни причини, е за други не е /то и аз не съм религиозна/.
    Аз съм веган от 13-14 годишна и честно казано пубертата го минах и недоразвита не съм останала, жива съм и познавам още много хора които са оживели, познавам дори такива които през живота си не са опитвали животински продукти. Така, че нека да разбия митовете...

А ти вземи прочети Библията или извадки от нея и тогава наричай неща с думата пост.
    При католиците се избира от какво да се откажеш, а при другите - не. Така че или постиш 40 дена, или три дена просто не ядеш животински продукти и само се гавриш със себе си
    А пък съм сигурна, че нужните неща може да си ги добавиш и от другаде, така правят вегетарианците и не са умряли... много крайни разбирания имаш нещо за тея пости.

п.п. Аз не постя по религиозни причини
    Намери се викторианска моралистка да ми цитира Библията!
    Ти изобщо разбираш ли какво пишеш?! Какво е казала Библията?! "Което дете не пости ще му се отсече главата и ще гори в ада в страшни мъки"?!
    Поста не е начин за самоизмъчване, бе дете! Строг пост спазвала ли си, когато са ти растяли млечните зъби?! Щото ако си спазвала, това обяснява недоразвитото ти мислене. Ако не си - явно си си просто тъпа, за да очакваш подрастващ организъм да спазва строг пост. Може да не умре, но за 40 дена имунната му система ще отслабне и може жестоко да се разболее. Следва и падане на кръвно, припадане, главоболие... Да. Когато един организъм още расте са му достатъчни 2 седмици. Всичко останало е неприемливо. И повярвай ми - тия добавки за истинските християни (каквато не си, личи си по изкривените ти разбирания) също не са приемливи. Защо отказваш месото, когато го заместваш с нещо, което е същото на вкус?
    Православните християни не са цербери и не убиват децата, които не могат да спазват строг пост, спокойно

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    +1

Град
    София
    Само на 24 декември и то с 300 зора...

В момента не постя, по причина, че от постенето отслабвам, а сега съм много слаба и трябва да качвам килограми.Иначе съм за постенето, човек освен че изчиства организма, ако е вярващ "изчиства" и душата си.И все пак смятам да постя последните 3-4 дни , за да ми се поичисти организма, но целите пости просто не искам да ги правя...Иначе преди съм постила по 1 месец съм издържала без прегрешения

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Може да не умре, но за 40 дена имунната му система ще отслабне и може жестоко да се разболее. Следва и падане на кръвно, припадане, главоболие... Да. Когато един организъм още расте са му достатъчни 2 седмици.
    Това изобщо, ама изобщо не е вярно.
    Някой да ми обясни тогава как има деца, тийнове, бременни и възрастни които са вегетарианци/вегани и са живи и здрави ?!

Строг пост може да изпълнява всеки който има желание и възможност да яде разнообразна храна, т.е не само боб и леща. Не одобрявам единствено рязкото спиране на животински продукти което в някои случаи може да стресира организма. Най-добре става постепенно, с предварителна подготовка.

Цитирай Първоначално написано от Maaggiiee
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    +1
    +1
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Не.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си