- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Постите ли?
Постите ли? Какво мислите за постите? Спазвали ли сте ги преди?
Ами, да... родителите ми така са преценили да бъде .![]()
awerw♥
Тази година не съм постила,защото в последно време нямам никаква воля да се ограничавам от каквото и да е,иначе е хубаво да постиш,така си пречистваш душата.Миналата година на Великденските пости бях постила 1 седмица и от тогава не съм.
не, хапвам си квото си искам
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ами не постя.. майка ми уж започна да пости, но много ме съмнява да продължи до края.![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Постя,ама не по християнският календар.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не .. предпочитам да живея без ограничения ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По-добре да си ядеш всичко по-малко и да не се ограничаваш, отколкото да станеш чироз на абокати и системи с пости и диети.
Не, не постя, защото не разбирам религиозната идеяна всички пости. От другата страна майка ми и мъжа и постят по 40 дена на всички пости през годината и си се чувстват добре.
Постила съм преди, но тази година няма да опитам. Имунитета ми е отслабнал и напоследък все ми се спи, уморена съм и ме е страх да не се разболея нещо сероизно. Имам нужда от месо, а и за постите се спират всички продукти с животински произход- мляко, яйца, сирене, кашкавал, колбаси. Мисля, че само риба може. Иска ми се, обаче наистина ме е страх тази зима. Преди ми се е отразявала много добре, но никога не съм била толкова уморена, а и преди няколко дни бях с настинка.
Иначе като цяло не ям много месо, но без сирене, извара, мляко и яйца не мога да изкарам повече от 2-3 дни.
не. Ям си от всичко което е по полезно отколкото диети и една и съща храна :P
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Първоначално написано от choparkopar
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не постя и не съм постила, но майка започна сега ииии ще ги намаля доста животинските продукти. Но не изцяло. : ))
Момиче ^^
не постя. по простата причина,че почти няма плод или зелечук, който да обичам![]()
Не
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
За мен не са глупости. Просто предпочитам да ям всичко и да съм силен като вол. Ти се чувстваш силна без тези работи, а аз с тях. Край на темата. Аз не говоря против това, че си вегетерианка и не ти разправям, че са глупости.. нищо, че съм изключително против тези работи.. така че.. и като почне да се прекалява с тези работи (не вегетарианството), а диети и се превърнат в мания и става... анорексия.. не много полезна съответно.Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Има разлика м/у пост и вегетарианство. А мисля, че в темата се питаше точно за пост.Първоначално написано от Irti
Защо всички приемате поста като някакъв вид вегетарианство, ограничение или... ДИЕТА?!?!?! Няма нищо общо с намеренията на някакви комплексирани пуберки да си съсипват тялото и имунната система! Пости се от чисто христианска гледна точка. Свързано е с религиозните разбирания на голяма част от хората . Не си измисляйте глупости.
Разбира се, че има. Аз си казах мнението - тя каза, че е глупост. Това, че даден човек не е на твоите принципи и виждане не му прави писаниците глупости.![]()
Мен не ме интересува, че не си на моето мнение, ти дори не знаеш какво е то. А и това не се отнасяше само за тебе. Въпроса е чисто принципен.Първоначално написано от Irti
Постът НЕ Е диета, НЕ Е вегетарианство и НЕ води до анорексия. Отнася се и за мненията по -назад.
Знам какво е.. казах просто, че за мен няма смисъл от него+тези работи. Ти постиш като ти е кеф, аз не постя и точка.Първоначално написано от imamkrasivouho