.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 111
    Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София

Постите ли?

Постите ли? Какво мислите за постите? Спазвали ли сте ги преди?

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Ами, да... родителите ми така са преценили да бъде .
    awerw

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Тази година не съм постила,защото в последно време нямам никаква воля да се ограничавам от каквото и да е,иначе е хубаво да постиш,така си пречистваш душата.Миналата година на Великденските пости бях постила 1 седмица и от тогава не съм.

Супер фен Аватара на lubovvv
    не, хапвам си квото си искам
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^и аз...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами не постя.. майка ми уж започна да пости, но много ме съмнява да продължи до края.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Постя,ама не по християнският календар.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Постя целогодишно .
    Веган съм.

Мисля, че е хубаво тези които се хранят често и редовно с животински продукти, да постят поне 40 дни в годината, не по религиозни причини дори, а просто така.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не .. предпочитам да живея без ограничения ..

Супер фен Аватара на Irti
    По-добре да си ядеш всичко по-малко и да не се ограничаваш, отколкото да станеш чироз на абокати и системи с пости и диети.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Не, не постя, защото не разбирам религиозната идеяна всички пости. От другата страна майка ми и мъжа и постят по 40 дена на всички пости през годината и си се чувстват добре.

Повече от фен
    Постила съм преди, но тази година няма да опитам. Имунитета ми е отслабнал и напоследък все ми се спи, уморена съм и ме е страх да не се разболея нещо сероизно. Имам нужда от месо, а и за постите се спират всички продукти с животински произход- мляко, яйца, сирене, кашкавал, колбаси. Мисля, че само риба може. Иска ми се, обаче наистина ме е страх тази зима. Преди ми се е отразявала много добре, но никога не съм била толкова уморена, а и преди няколко дни бях с настинка.
    Иначе като цяло не ям много месо, но без сирене, извара, мляко и яйца не мога да изкарам повече от 2-3 дни.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Irti
    По-добре да си ядеш всичко по-малко и да не се ограничаваш, отколкото да станеш чироз на абокати и системи с пости и диети.
    Що за глупости ?

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    не. Ям си от всичко което е по полезно отколкото диети и една и съща храна :P
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра

Re: Постите ли?

Цитирай Първоначално написано от choparkopar
    Постите ли?НЕ Какво мислите за постите?Не ги разбирам.Не мисля,че е хубаво да се лишаваме от животинските продукти,от тях по-истински и по-полезни има ли? Спазвали ли сте ги преди?Никога
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Не постя и не съм постила, но майка започна сега ииии ще ги намаля доста животинските продукти. Но не изцяло. : ))
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на musS
    не постя. по простата причина,че почти няма плод или зелечук, който да обичам

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Не
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Що за глупости ?
    За мен не са глупости. Просто предпочитам да ям всичко и да съм силен като вол. Ти се чувстваш силна без тези работи, а аз с тях. Край на темата. Аз не говоря против това, че си вегетерианка и не ти разправям, че са глупости.. нищо, че съм изключително против тези работи.. така че.. и като почне да се прекалява с тези работи (не вегетарианството), а диети и се превърнат в мания и става... анорексия.. не много полезна съответно.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Що за глупости ?
    За мен не са глупости. Просто предпочитам да ям всичко и да съм силен като вол. Ти се чувстваш силна без тези работи, а аз с тях. Край на темата. Аз не говоря против това, че си вегетерианка и не ти разправям, че са глупости.. нищо, че съм изключително против тези работи.. така че.. и като почне да се прекалява с тези работи (не вегетарианството), а диети и се превърнат в мания и става... анорексия.. не много полезна съответно.
    Има разлика м/у пост и вегетарианство. А мисля, че в темата се питаше точно за пост.
    Защо всички приемате поста като някакъв вид вегетарианство, ограничение или... ДИЕТА?!?!?! Няма нищо общо с намеренията на някакви комплексирани пуберки да си съсипват тялото и имунната система! Пости се от чисто христианска гледна точка. Свързано е с религиозните разбирания на голяма част от хората . Не си измисляйте глупости.

Разбира се, че има. Аз си казах мнението - тя каза, че е глупост. Това, че даден човек не е на твоите принципи и виждане не му прави писаниците глупости.

Разбира се, че има. Аз си казах мнението - тя каза, че е глупост. Това, че даден човек не е на твоите принципи и виждане не му прави писаниците глупости.
    Мен не ме интересува, че не си на моето мнение, ти дори не знаеш какво е то. А и това не се отнасяше само за тебе. Въпроса е чисто принципен.
    Постът НЕ Е диета, НЕ Е вегетарианство и НЕ води до анорексия. Отнася се и за мненията по -назад.

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Мен не ме интересува, че не си на моето мнение, ти дори не знаеш какво е то. А и това не се отнасяше само за тебе. Въпроса е чисто принципен.
    Постът НЕ Е диета, НЕ Е вегетарианство и НЕ води до анорексия. Отнася се и за мненията по -назад.
    Знам какво е.. казах просто, че за мен няма смисъл от него+тези работи. Ти постиш като ти е кеф, аз не постя и точка.

Не,не бих.Никога.Поне не и по религиозни причини.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си