.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

тестостерон ?!

Да кажа преди тва че се извинявам за правописа но не ми се занимава .Зна4и на 17 съм имах варикоцеле ,оперираха ме преди 3-4 месеца,но все още ми седи вената . Имам понижено либидо , по- трудно ми става ,често съм в лошо настроение ,бързо се изморявам...Това ме кара да си мисля ,че имам понижен тестостерон,но същевременно имам много мощ ,слаб съм,добре оформен и не мога да кача кг.... също така съм страшно висок и силно окосмен ,не ям сладко,защото ми избиват пъпки от него(нз дали е важно)! Дали проблема е тестостерона или ...?! Благодаря !

Отиди на лекар,той ще ти даде направление за изледване на кръвта и ще се разбере дали ти е нормално нивото на тестостерон в кръвта.Ние няма от къде да знаем дали е нормално или не е.Въпреки,че щом казваш,че си окосмен вярвам е нормално.

Супер фен Аватара на badsector
    А може да е в повече... Направи си изследвания и пак пиши.

....

Цитирай Първоначално написано от badsector
    А може да е в повече... Направи си изследвания и пак пиши.
    Какво изследване..тестостерон,св боден тестостерон..женските хормони има ли смисъл да ги изследвам?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Отиваш при личния си лекар, обясняваш си проблема, и той/тя ще ти даде направление за каквото трябва.

...

личната ми лекарка нищо не разбира..имам и адски силно потене и стафилок на кожата и като се бръсна и ми излизат пъпки и тя ми каза да спра да се епилирам ,а потенето е генетично .. за това посягам на форумите и самолечението,много лекари не си разбират от работата !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си