.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Захранване

Значи, захранването ми не е от най-добрите (45лева) марката не я знам, 500W. и ми се струва че му е трудно, компа ми е на 2 дена, хаха, сглобих си го сам, проблема е че много загрява захранването като играя нещо по тежко, като GTA 4 .. и дори на леки игри пак, но по слабо, като го натоваря яко ( видео картата щом се натовари ) и кутията, след 10 мин. e като парното..

допълнителна информация:
    Proccesor: AMD FX-Series 4100 4x 3.6ghz 12MB
    RAM: ADATA 4GB
    Video: Geforce GTX 550Ti Sonic 1024MB DDR5

Харта също ми загрява което ми се струва вече странно.. той е от стария ми компютър и ... да.. стар е възможно ли е да се получава някаква несъвместимост с харда?! А за загряването на захранването какво ще кажете?!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    А сигурен ли си, че имаш добро охлаждане, което осигурява добър въздушен поток през цялата кутия ?

Това включва каква ти е кутията, какви вентилатори имаш и какво охлаждане използваш (въздушно, водно, с течен азот ?!? )

Ще е добре и да хвърлиш едно око върху захранването ти за марката.
    Виж и през Everest горе-долу каква температура вдигат компонентите ти.

П.П. Бати тъпия пост, но като за начало да започнем с нещо
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Град
    Sofiq
    Въздушно охлаждане(за процесора), все още нямам вентилатор за кутията, ще си купя утре..
    Температури:
    Процесор - ненатоварен - 30-35г./натоварен - 50-60г. макс.
    Дъно - 30г. ненатоварено / 55 натоварено

Захранването е марка "Golden Field" 500W.

Ако можеш да му бутнеш една 120мм отзад ще се реши проблема
    Макар, че като гледам температурите са в нормата, т.е. нямаш проблем
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Всичко е абсолютно нормално.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Мда захранване без марка, тежащо сигурно 20 грама... ти се радвай че не е изгоряло още...

Град
    Sofiq
    Установих че всичко загрява много... Харда, видеото, оптичното устройство... добре де, дори това да е нормално(щото не разбирам) как ще е нормално, като пипна кутията отгоре да е по-топла от парното А и друго забелязвам... специално за по-тежките игри.. като пусна в началото някоя по-тегава ми върви на вода! ... След 30тина минути обаче почва да сече... а видео картата става все по-шумна и по-шумна... защо си мисля че това е от некачественото ми захранване?! Мнения?!

Тоя номер се получаваше при един приятел. Ама той наблъскал печката с дърва и седим по потници вътре, видео картата беше станала като барбекю
    Отвори кутията и го натовари здраво, като почне да цикли пипни охлаждането на видото. Ако пари толкова, че да не можеш да го държиш, значи много грее.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на Oldschool
    Сменяй захранването, осигури добър въздушен поток в кутията. Няма какво да пипаш или да пържиш яйца, докато нещо не реши да се преебе по-генерално.

Град
    Sofiq
    Сложих едно вентилаторче ама не помага особено... но се усеща разликата, ся ще сложа една 12см перка отзад и да се надяваме че ще е по-добре, по-натам и захранването ще сменя!

Супер фен Аватара на badsector
    Това захранване е с 12см перка, която смучи нагорещения въздух от процесора и го прекарва през себе си. Затова са добри кутиите, в които захранването се слага отдолу (да смуче прах ) но едва ли твоята е такава. Затова по-добрият ти вариант е да вземеш охлаждане на процесора, който очевидно има нужда, щом се загравя така вътрешността и неговата перка да изкарва въздуха към задната част на кутията. Тогава слагаш още една перка отзад, която да изкарва и става въздушен тунел. Отделно е добре да имаш подобно нещо за изкарване на въздуха от видеокартата, защото очевидно и тя прегрява. Ако имаш място за вентилатор отпред, супер. Ако не, ще се задоволиш с този от страни и се надяваш да имаш и срещу видео картата, освен срещу процесора.

Град
    Sofiq
    Пак казвам... захранването загрява най-много! Температурите на процесора и дъното са в нормата, ПРОБЛЕМА е там, че след 30тина минути натоварване производителността ми спада! Подозирам захранването в това... а вие?!
    П.С.
    Видео Картата си има перчица

Брат казах ти не cи купувай ташак захранване, ти cи знаеш твоето. Захранването е може би най-важния компонент от цялата конфигурация, ако иcкаш безпроблемно и дългоcрочно функциониране на машината.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на Norty
    Град
    Смолян, България
    http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3738

държа си на моито.. вземи тва !
    Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
    - Самурай Джак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си