- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- всичко се връща
според ваз вярно ли е твърдението че всичко се връща , когато скъп за теб човек те нарани дали рано или късно ще му се върне ?![]()
![]()
![]()
Вярвам, че все някога всичко лошо се връща. Но никой не е казал, че ще е по начин, който да можем да разберем или да си го свържем.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Вярно е изпитала съм го на свой гръб!![]()
а дано на другите!
... ама не мен не, моля![]()
all day... all night... what the fuck?!
Вярвам,че един ден всичко се връща и всеки си плаща за стореното.И не само в любовта,а и в живота като цяло![]()
Всичко се връща.Дори и това,което ти самият правиш.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Надявам се да се връща!!
Дори и да не ми облекчи болката ми като гледам неговата.. пак ще разбере какво ми е направил и ще се удари у главата!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
За съжаление това е много относително...![]()
Live now, this is your time!
Самозаблуда..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Еми връща се. Няма как живота (му) да е само цветя и радост.
Първоначално написано от Mi6inka
Съгласен съм с второто изречение. Но това е просто кръговрата на живота. Не може да си само щастлив, или само тъжен. Но това не е "връщане".. Лайната не се случват, щото и ти си се изсрал на някого.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не само всичко, но и ВСЕКИ се връща независимо дали ще е след 1 ден, 1 месец или 1 година![]()
Хора много , Човеци малко !
Съгласен ! просто живота е динамичен и проблемите се трупат един след другПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Вярвам, че и съдбата не може да направи толкова гадно, колкото мога аз.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
И според мен е така.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
връща се
сякаш всеки път като съм наранила някой и ми се връща и на мен същото общо взето о.О
nigga stole my bike
Не може някой да е само щастлив или нещастен, а това, че така се нарича (връщане) е друг въпрос ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
глупости! нищо не се връща.. като си гаден и като не ти пука няма да ти се върне нищо
Всичко се връща,рано или късно.За това е хубаво да мислим,преди да нараним някого.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Нали се сещаш, че като се държиш гадно с другите и те ще ти отговарят със същото, и тогава на теб ще ти е зле.Първоначално написано от 2miss4sixty8
е добре де може.. ама незнам.. аз говоря от моя опит.. не друго
Връща се. Сякаш има някаква закономерност. Точно за връщането наблюдавам много хора, разучавам и дълги семейни истории и това направо ми боде в очите.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!