- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Стела ..
някой знае ли що така зацепи?
със сигурност не е от притеснение.
ох , яка е , има супер як глас, предпочитам я пред тея гейове, но защо е толкова фалшива и престорена
пу
Мачо мачов, сигурно някой сценарий ще да е ... А пък те тия пеят по зле и от нея![]()
Момчетата добре си изпяха песента този път, а тази най-малкото че не си уважава феновете, "ще си запазя коментара за себе си", МРИ МЕ, ОООУ, ПРЕСТРУВАНООО!![]()
![]()
момчетата не ме кефят.. гласа и ме кефи и как стои скромно на сцената също ме кефи. В този конкретен случай де.
Моят фаворит е Рафи - ей тва е факторът.
чудя се кое да гледам,под пикритие или столичаните<Д
.. sometimes we need a little magic!
под прикритие много ясноПървоначално написано от Jacqueline
Тая не отпадна ли вече?![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
много жал ми стана :с а попринцип не я харесвам
смисъл тя наистина е супер комплексирана и смотана .. и когато всички насреща те освиркват се иска голяма сила да застанеш вдигната глава и да си изпееш песниката
може може
хората имат очи и УШИ ..
тия пичове не са нищо специално, да не говорим че двама ги и знам лично.. точни са, ноооо не и в тоя формат )
СМЪРТ ЗА ТАЯ ВЕЕЕ, ЕБ**ТИ ХЕРМАФРОДИТКАТА.... ДА СИ СЧУПИ РОШАВАТА КРАТУНА НЯКЪДЕ, БАЦИЛ
Стела може, но трябва да бъде много силна. Другите не ги знам, нито
гледам тази пародия на предаване.
Всички са едни и същи, но с различни имена.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ама вие гледате X factor? o-o;;
Защо по чорапите му си убивате мозъчни клетки доброволно?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
МАЛИИИИИИИИ не мога да повярвам,че тая продължава..скомрач..
Песента не иска да си пее,после Део като я пита какво ще каже на зрителите за да гласуват за нея почна да гледа като теле в железница..деба мама й деба..ДА РЕВЕ И ДА НАПУСКА,че тоя Х-фактор почна да ме дразни!