- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново с него?
Искам да ви попитам ,вие как бихте постъпили.С едно момче имах връзка,но аз исках само секс ,изневерихме си и си останахме секс приятели .Сега съм влюбена в него ,но спряхме контакти (нямаме време един за друг и аз му се расърдих за 1 негова постъпка) .Искам да опитам пак с него ,но има ли смисъл и как да започна контактите си отново?
love is gone!
не.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не. Затваряй тази страницаNEXT ->
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Не.
Сигурна ли си,че си влюбена в него? Или просто вътрешно искаш пак да се повтаря секса с него и това те кара да си мислиш,че си влюбена? Пък и вие не поддържате контакт. Минало е време,той сигурно те е превъзмогнал. Превъзмогни го и ти. Ще си намериш нов,по-добър от този.
+1Първоначално написано от iiordanova
Недей да се връщаш назад, заебавай го тотално тоя и търси следващият![]()
По-добре недей, бате по-добре недейййййй.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
искаш го само защото го нямаш, така че по добре не ... следащият![]()
^Така е.
По-добре си живей живота,не си го усложнявай с излишни драми.Отвори нова страница.Явно и двамата не сте били един за друг,най-много да ти липсва секса с него и толкоз (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Аз ще съм наопаки.
Доколкото виждам, вината е в теб, така че няма да се учудя, ако момчето не иска да има нищо общо с теб вече.
Защо си поискала само секс? Черта от характера му ли те дразни? А ще те дразни ли отново и ако не, след колко време ще започне? Пасвате ли си или сте прекалено различни?
Отговори си на тия въпроси.
Не, малко късно си се сетила къде те сърби ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3