- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На кого сме се метнали...
На мама освен очите и носа.С братовчедка ми сме направо копия,само дето тя е по-голяма и с черна коса и очи.(моята е кестенява а очите бият към зелено)
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Всичко е от баща ми. Тъмната кожа, кафявите очи, черната коса и чипото носле, което не харесвам. Също и многото бенки. Имам 3 на лицето, както и той. От майка ми съм взела чувството ми за хумор![]()
На баща ми... изцяло височината, очите, веждите, чупливата и гъста коса , общо взето всичко от мама само малките мигли- което ужасно ме дразни на тате са големи и извити , а моите малки та малки.Характера също на тате , от двамата съм взела всичко от лошите им черти на характер. То с тате затова сме като куче и котка
![]()
![]()
![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Ами почти изцяло на баща си :Д И външен вид, и до някъде харектер. С майка ми имам само допирно точки по харектер, някой жестове и изражения ги правя несъзнателно същите. Но като цяло аз приличчам много на баща си, сестра ми много на майка ми, но взаймно двете също мноого си приличаме, като изключим, че съм със тъмна коса и тъмни очи, а тя със светла и със сиво-сини очи.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
По цветове (коса, кожа, очи) на никой не приличам - те са с тъмни, а аз със светли.
Казват, че в лице съм приличала на майка ми, ама аз не намирам прилика.
Иначе май съм на тати![]()
Като тяло - телосложение, структура на самия скелет - краката, колената, съответно походката, имам широки рамене като него, дълги ръце, за капак упорито се опитвам да му взема и шкембенцето (което при него е вече от годинките, ама при мене... явно е до структура, там ще пълнея).
Още - бенките, зъбите () формата на очите, носа, даже ушите, май и устните са на него (е тук вече не разбирам защо казват че приличам на мама) ....
По характер имам и от двамата, ама от тати е повече, за което се радвам.
По характер и на външност на баща ми.
Едни ми казват, че приличам на майка ми, други пък, че повече приличам на баща ми... Ами от всеки съм взела по нещо.Косата, устните, носа, и малко от характера съм взела от майка ми, а от баща ми съм взела очите, ината му
, и малко от характера му...
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Не знам точно на кой приличам.Едни викат,че на мама,други че на баща ми.Иначе по характер имам и от двамата и добри и лоши черти.
По хорактер приличам на баща ми. Цвета на косата ми е изцяло на дядо ми, очите също- и на татко са същите и формата на лицето. Носът е същият като на мама, устните също 1 към 1. Кожата ми, зъбите ми също съм взела изцяло от мама.
По способности приличам повече на майка ми и на дядо ми. Отдават ни се с лекота едни и същи неща.
На вид на баща ми :P лицето очите
a характер няма др като мендядо ми казва съм взела най лошото от вссички
![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Характер - на баща ми. От, до.
Външен вид - и от двамата по нещо ;D Макар че напоследък ми казват, че приличам на сестрата на баба ми O_o![]()
Приятелите на майка ми ми казват, че приличам на нея.
Приятелите на баща ми ми казват, че приличам на него.
Искам да приличам на майка ми, но да.. почти всичко е на баща ми - скулите, носа, очите.. само устните са на майка ми..
Баща ми и баба ми толкова си приличат, но от двамата приличам на баба ми повече..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Въпреки че съм взела доста външни черти на баща ми, доста хора ме оприличават на мама .. случвало се е да ни сметнат за сестри ..Иначе по характер определено НЕ си приличам с майка ми, което не ни пречи да сме си адски близки и дори най-добри приятелки. И на баща ми не приличам. Поне не все още. xD
казват, че приличам на майка, ама не откривам кой знае каква прилика, повече се оприличавам на леля ми, иначе имам разни бенки и прочие, които си вървят по наследство, само дето всички жени, от на майка рода, са с тънки крака и широка талия, при мен не само че краката не са ми от най-тънките като структура, ами и кокала ми е широк и отгоре ме разширява допълнително..а техните краченца са много слабички такива![]()
бенки искам да си махам-всичките релефни, забравих да кажа че очите ми са взети от дядо ми (светло сини очи, моите са тъмно сини, зеленикави), прабаба също имаше много хубави светло сини очи..<3
почти изцяло на баща ми външнопо характер на майка ми
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На мен един ми казва "Приличаш на майка си.", а друг "Колко си заприличала на баща сии."...обаче по характер май приличам на майка ми...![]()
Come on skinny love just last the year...
Взела съм супер бялата кожа на майка ми, тънката и мека коса на баща ми, зелените очи на баща ми. Носа, устните, скулите-никой няма като моите.По характер пък съм абсолютно различна от всички.
Everything changes, but beauty remains ...
Учила съм генетика,и знам,че момчетата взимат повече майчините страни /черти,жествове,нрав/,както и обратното при момичетата поне така е в повечето случаи.
Аз съм взела повече чертите на баща си,и повечето хора така казват
Баща ми е висок 1.75,носи номер на обувката 42 с по-тъмна кожа е,и тъмно кафяви очи,а майка ми е с невероятно светли синьо-зелени понякога и сиви очи висока е 1.56,носи 36/37 номер обувки,а аз съм висока 1.69,номер на обувките 39/40 със светло кафяви очи с леко светлокафеникав тен ,за съжаление съм наследила и мързела на баща си![]()
Много съм мешана. Ще кажеш, че или съм на баща ми или на мама.На него съм му отрязала главата, с нейното широко лице и чело. Очите са ничии, защото те са със светли, а аз съм единствената и от двете страни с кафяви.
![]()
Имам мекошавостта, добрината, сръчността, работохолизма, бързия ум, талантите и чувствителността на баща ми. От мама имам респектиращото излъчване, твърдостта, ината, борбеността, талантите (отново) и любовта към книгите.![]()
Бих променила някои неща, но това съм аз и се харесвам. Всеки ден се преоткривам и не бих променила нищо, защото човек непрекъснато расте и се развива.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Почти изцяло на баща ми.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Не приличам на родителите си.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Взела съм всичко на татенцето.Структурата, цветът на кожата, устните, носът. За жалост съм взела и лесно избухливият му нрав. Но за разлика от него успявам да се осмиря. По принцип в природата е така - момчето взима от майката, а момичето от бащата, но това не е 100% общовалидно правило. В моят случай обаче е актуално.
+1 всеки, който ме види "ааа ти си се метнала на баща си, а сестра ти на майка ти"Първоначално написано от denkagb
![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
ами като че ли баща ми.. инати сме и двамата, мразим да ни се прави напук, а същевременно обоожаваме да правим напук на другите.. ии най-много мразим да ни казват кво да правиме..![]()
иначе бих искала на леля ми, голям е непокист
![]()