.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    На мама освен очите и носа.С братовчедка ми сме направо копия,само дето тя е по-голяма и с черна коса и очи.(моята е кестенява а очите бият към зелено)
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Фен Аватара на friedpotato
    Град
    sofiq
    Всичко е от баща ми. Тъмната кожа, кафявите очи, черната коса и чипото носле, което не харесвам. Също и многото бенки. Имам 3 на лицето, както и той. От майка ми съм взела чувството ми за хумор

"По-голямата част от хората са твърде мързеливи, за да достигнат сами до истината; те се задоволяват с първото попаднало им авторитетно мнение."
    - Тукидид

Повече от фен Аватара на slun4o2
    На баща ми... изцяло височината, очите, веждите, чупливата и гъста коса , общо взето всичко от мама само малките мигли- което ужасно ме дразни на тате са големи и извити , а моите малки та малки. Характера също на тате , от двамата съм взела всичко от лошите им черти на характер. То с тате затова сме като куче и котка
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ами почти изцяло на баща си :Д И външен вид, и до някъде харектер. С майка ми имам само допирно точки по харектер, някой жестове и изражения ги правя несъзнателно същите. Но като цяло аз приличчам много на баща си, сестра ми много на майка ми, но взаймно двете също мноого си приличаме, като изключим, че съм със тъмна коса и тъмни очи, а тя със светла и със сиво-сини очи.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на UniCoWN
    По цветове (коса, кожа, очи) на никой не приличам - те са с тъмни, а аз със светли.
    Казват, че в лице съм приличала на майка ми, ама аз не намирам прилика.

Иначе май съм на тати

Като тяло - телосложение, структура на самия скелет - краката, колената, съответно походката, имам широки рамене като него, дълги ръце, за капак упорито се опитвам да му взема и шкембенцето (което при него е вече от годинките, ама при мене... явно е до структура, там ще пълнея).

Още - бенките, зъбите ( ) формата на очите, носа, даже ушите, май и устните са на него (е тук вече не разбирам защо казват че приличам на мама) ....

По характер имам и от двамата, ама от тати е повече, за което се радвам.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    По характер и на външност на баща ми.

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Едни ми казват, че приличам на майка ми, други пък, че повече приличам на баща ми... Ами от всеки съм взела по нещо. Косата, устните, носа, и малко от характера съм взела от майка ми, а от баща ми съм взела очите, ината му , и малко от характера му...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не знам точно на кой приличам.Едни викат,че на мама,други че на баща ми.Иначе по характер имам и от двамата и добри и лоши черти.

Повече от фен
    По хорактер приличам на баща ми. Цвета на косата ми е изцяло на дядо ми, очите също- и на татко са същите и формата на лицето. Носът е същият като на мама, устните също 1 към 1. Кожата ми, зъбите ми също съм взела изцяло от мама.
    По способности приличам повече на майка ми и на дядо ми. Отдават ни се с лекота едни и същи неща.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    На вид на баща ми :P лицето очите
    a характер няма др като мен дядо ми казва съм взела най лошото от вссички
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Характер - на баща ми. От, до.
    Външен вид - и от двамата по нещо ;D Макар че напоследък ми казват, че приличам на сестрата на баба ми O_o

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Приятелите на майка ми ми казват, че приличам на нея.
    Приятелите на баща ми ми казват, че приличам на него.
    Искам да приличам на майка ми, но да.. почти всичко е на баща ми - скулите, носа, очите.. само устните са на майка ми..
    Баща ми и баба ми толкова си приличат, но от двамата приличам на баба ми повече..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Въпреки че съм взела доста външни черти на баща ми, доста хора ме оприличават на мама .. случвало се е да ни сметнат за сестри .. Иначе по характер определено НЕ си приличам с майка ми, което не ни пречи да сме си адски близки и дори най-добри приятелки. И на баща ми не приличам. Поне не все още. xD

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    казват, че приличам на майка, ама не откривам кой знае каква прилика, повече се оприличавам на леля ми, иначе имам разни бенки и прочие, които си вървят по наследство, само дето всички жени, от на майка рода, са с тънки крака и широка талия, при мен не само че краката не са ми от най-тънките като структура, ами и кокала ми е широк и отгоре ме разширява допълнително..а техните краченца са много слабички такива
    бенки искам да си махам-всичките релефни, забравих да кажа че очите ми са взети от дядо ми (светло сини очи, моите са тъмно сини, зеленикави), прабаба също имаше много хубави светло сини очи.. <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на mynichka
    почти изцяло на баща ми външно по характер на майка ми
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    На мен един ми казва "Приличаш на майка си.", а друг "Колко си заприличала на баща сии."...обаче по характер май приличам на майка ми...
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Взела съм супер бялата кожа на майка ми, тънката и мека коса на баща ми, зелените очи на баща ми. Носа, устните, скулите-никой няма като моите. По характер пък съм абсолютно различна от всички.
    Everything changes, but beauty remains ...

Учила съм генетика,и знам,че момчетата взимат повече майчините страни /черти,жествове,нрав/,както и обратното при момичетата поне така е в повечето случаи.

Аз съм взела повече чертите на баща си,и повечето хора така казват
    Баща ми е висок 1.75,носи номер на обувката 42 с по-тъмна кожа е,и тъмно кафяви очи,а майка ми е с невероятно светли синьо-зелени понякога и сиви очи висока е 1.56,носи 36/37 номер обувки,а аз съм висока 1.69,номер на обувките 39/40 със светло кафяви очи с леко светлокафеникав тен ,за съжаление съм наследила и мързела на баща си

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Много съм мешана. Ще кажеш, че или съм на баща ми или на мама. На него съм му отрязала главата, с нейното широко лице и чело. Очите са ничии, защото те са със светли, а аз съм единствената и от двете страни с кафяви.

Имам мекошавостта, добрината, сръчността, работохолизма, бързия ум, талантите и чувствителността на баща ми. От мама имам респектиращото излъчване, твърдостта, ината, борбеността, талантите (отново) и любовта към книгите.

Бих променила някои неща, но това съм аз и се харесвам. Всеки ден се преоткривам и не бих променила нищо, защото човек непрекъснато расте и се развива.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Почти изцяло на баща ми.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Не приличам на родителите си.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Взела съм всичко на татенцето. Структурата, цветът на кожата, устните, носът. За жалост съм взела и лесно избухливият му нрав. Но за разлика от него успявам да се осмиря. По принцип в природата е така - момчето взима от майката, а момичето от бащата, но това не е 100% общовалидно правило. В моят случай обаче е актуално.

метнала съм се на баща ми и по характер и по външен вид

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от denkagb
    метнала съм се на баща ми и по характер и по външен вид
    +1 всеки, който ме види "ааа ти си се метнала на баща си, а сестра ти на майка ти"
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Супер фен Аватара на musS
    ами като че ли баща ми.. инати сме и двамата, мразим да ни се прави напук, а същевременно обоожаваме да правим напук на другите.. ии най-много мразим да ни казват кво да правиме.. иначе бих искала на леля ми, голям е непокист

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си