- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас Васко Василев
самозадоволява ли се![]()
не
той може да има всички жени![]()
с васко - азиса се задоволява :П
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Васко е пич!Страхотен инструменталист е и много земен човек.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
По някакво съвпадение, повечето Васковци, които познавам се отличават с нещо. В моя клас имаше един Васко, който е към 190 висок, 120-130 кг (дебел) и много страхлив - като по-малък го тормозеха защото е едър, а страхлив. Един друг Васко от града ми е някакъв бисексуален и много арт, движи предимно с момичета и по едно време всяка седмица си сменяше цвета на косата, много ексцентричен.
Във форума, единия Васко е администратор, а другия е 190 висок, 97 кг (с малко мазнини).
Естествено, ако направя някаква статистика ще открия много Васковци, които не се отличават значително от повечето хора.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Според мен е хомосексуален, не сте ли виждали как гледа момченцата...![]()
И на мен ми намирисва амаПървоначално написано от Concussion
![]()
сигурно се самозадоволява на снимки на Джийсън.Първоначално написано от EinGutesKind
Или по време на изпълненията му.
![]()
Точно! И въпреки разделът, темата е доста малоумна...Първоначално написано от ledenakrasota