.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Странно...

Повече от фен Аватара на elizabethg

Странно...

Здравейте!Може въпросът ми да ви се стори глупав и няма да се разсърдя ако е така...Дори и майка ми и баща ми не ми вярват.Понякога ме хваща ток от водата. Примерно пускам чешмата и ме хваща ток,усещам го,неприятно е...Казах на баба ми,тя ми вярва и казва,че имам някакви биотокове.Но аз не разбирам нищо и за това реших да споделя с вас,за да ми помогнете ако знаете нещо по въпроса...

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ако сте на бойлер и не е хваната фаза нула

тока протича по водата ако имаш фазумер допри го до тръбите ако са метални
    ОДИН!!!

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Това е нормално не се притеснявай... вряно е неприятно е ,но не можеш да направиш нещо. Мен например ме хваща ток от друг човек от кучето и котката ми от кранчето за вода понякога и от уредите във вкъщи ... и то само мен.. гадно е особено сутрин събуждам се за нула време без кафе дори. Просто тялото ти произвежда повече ел. частици ... не е опасно. А и водата е проводник все е пак ... нормално е
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Странно...

Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Здравейте!Може въпросът ми да ви се стори глупав и няма да се разсърдя ако е така...Дори и майка ми и баща ми не ми вярват.Понякога ме хваща ток от водата. Примерно пускам чешмата и ме хваща ток,усещам го,неприятно е...Казах на баба ми,тя ми вярва и казва,че имам някакви биотокове.Но аз не разбирам нищо и за това реших да споделя с вас,за да ми помогнете ако знаете нещо по въпроса...
    за жалост не са биотокове а елементарно статично електричество., зависещо от това с какво си облечен/а, обут/а и най-вече какви пантофи, чехли носиш на краката си.

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL
    Това е нормално не се притеснявай... вряно е неприятно е ,но не можеш да направиш нещо. Мен например ме хваща ток от друг човек от кучето и котката ми от кранчето за вода понякога и от уредите във вкъщи ... и то само мен.. гадно е особено сутрин събуждам се за нула време без кафе дори. Просто тялото ти произвежда повече ел. частици ... не е опасно. А и водата е проводник все е пак ... нормално е
    и аз съм така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си