.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Трябва ли да се биеш ?

Хораа помогнете значи искам да разбера лесно ли е да се убие човек с голи ръце чувал съм удар в адамовата ябълка гърлото умираш удър в слепоочието.Като малък сам се бил доста пъти но нищо не е ставало освен да му насиня лицето или разбия устата,но после осъзнах че това е опасно.
    Сега съм на 17 години нямам желание да се бия но ми се налага понякога.
    И така може ли да го убия с голи ръце или той мене.Или ако ме удари в гърлото..

Мега фен Аватара на Mi6inka

Ти сериозно ли ? Защо изобщо се биеш?

еми нямам желание но някой много си го просят няма как просто да не ги набиеш

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Порасни.

И така по темата удар в гърлото води ли до смърт лесно ли се убива човек

Супер фен Аватара на lubovvv
    Пфф, и ти си поредната откачалка. Прай квот искаш, но гаранция ти давам че няма да убиеш никой, келеш
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Момче в тялото има около 15 точки, които са уязвими и правилно изпълнен удар би причинил смърт, кома или парализа, и още около 100, които причиняват замайване, схващане, спазми, конвулсии и какво ли още не.Така че, това не е мит, а си е истина.Сигурен съм, че ако се разровиш малко в някой учебник по анатомия и топографска анатомия на човека ще откриеш сам повечето точки.Но, като цяло аз съм дипломатична личност и не съм голям фен на физическото насилие.Според мен дори и когато се налага да се сбиеш можеш да го избегнеш.Налитането на бой е първичен инстинкт, който е повлиян от редица хормони, и е по-типичен за животните.Тъй като сме далеч по-напред от тях в еволюционно и интелектуално развитие,а и фактът, че можем да общуваме много по-добре и да вземаме решения обезсмисля физическата разправа, като изключим бойните спортове разбира се, защото там става дума за пари.Не ти трябва да знаеш как да убиеш човек, а да бъдеш по-остроумен и уравновесен.Това е безценно!!!
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Благодаря ти Red_Hair

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    аз са бия горе долу по 5 пати на седмица,когато е натоварено иначе само на тренировка

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Red_Hair
    Момче в тялото има около 15 точки, които са уязвими и правилно изпълнен удар би причинил смърт, кома или парализа, и още около 100, които причиняват замайване, схващане, спазми, конвулсии и какво ли още не.Така че, това не е мит, а си е истина.Сигурен съм, че ако се разровиш малко в някой учебник по анатомия и топографска анатомия на човека ще откриеш сам повечето точки.Но, като цяло аз съм дипломатична личност и не съм голям фен на физическото насилие.Според мен дори и когато се налага да се сбиеш можеш да го избегнеш.Налитането на бой е първичен инстинкт, който е повлиян от редица хормони, и е по-типичен за животните.Тъй като сме далеч по-напред от тях в еволюционно и интелектуално развитие,а и фактът, че можем да общуваме много по-добре и да вземаме решения обезсмисля физическата разправа, като изключим бойните спортове разбира се, защото там става дума за пари.Не ти трябва да знаеш как да убиеш човек, а да бъдеш по-остроумен и уравновесен.Това е безценно!!!
    Е тва е поста!
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    село София
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Порасни.
    +

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Правописа и словореда са ти ужасни. Като за начало се научи да пишеш! Нищо не се решава с бой!

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Ама чакай малко..ти намекваш, че искаш да убиеш човек?! Да отнемеш човешки живот?? ебаси копелето си.. Най-искрено ти пожелавам да прекараш 18-тия си рожден ден в ТВУ.

чети внимателно !!! казах че нямам желание да се бия но ми се налага понякога. А той кфо ми говори намеквал съм да убия човек.....

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от vaseto16
    чети внимателно !!! казах че нямам желание да се бия но ми се налага понякога. А той кфо ми говори намеквал съм да убия човек.....

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Новаците колко лесно се хващат на трола

и за това пуснах тема да разбера лесно ли се убива човек щото като почна да го налагам в лицето да не зема да го убия или той мене

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Възможно е. Освен, че може да го удариш в някоя "точка" може и да му счупиш някоя лицева кост, която да причини кръвоизлив и от там смърт.

а ударат в адамовата ябълка какво прави

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Трябва ли да се биеш ?

Цитирай Първоначално написано от vaseto16
    Хораа помогнете значи искам да разбера лесно ли е да се убие човек с голи ръце чувал съм удар в адамовата ябълка гърлото умираш удър в слепоочието.Като малък сам се бил доста пъти но нищо не е ставало освен да му насиня лицето или разбия устата,но после осъзнах че това е опасно.
    Сега съм на 17 години нямам желание да се бия но ми се налага понякога.
    И така може ли да го убия с голи ръце или той мене.Или ако ме удари в гърлото..
    ДА, много е ЛЕСНО Човек да бъде приведен в състояние несъвместимо с Живота с "голи ръце". видът ни е много крехък физически, понеже е еволюционно твърде млад.

"Сега съм на 17 години нямам желание да се бия но ми се налага понякога." - това е стряскащо!
    първият и основен Инстинкт е този за самосъхранението!
    първата производна на този инстинкт е реакцията за БЯГСТВО от конфликта с цел съхраняване.
    всички физиологични реакции са подчинени на този механизъм!

патология е, когато коровите, съзнателните функции волево подтсикат инстинктивните при ясно осъзнаване, че резултата е физически конфликт с неясен изход. по правило това води до крайно тежки социални последици за една от страните (дъъъъълги години затвор + парични обезщетения), точно понеже социумът не толерира подобен тип агресивна изява на превъзходство.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Lock

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си