- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Трябва ли да се биеш ?
Хораа помогнете значи искам да разбера лесно ли е да се убие човек с голи ръце чувал съм удар в адамовата ябълка гърлото умираш удър в слепоочието.Като малък сам се бил доста пъти но нищо не е ставало освен да му насиня лицето или разбия устата,но после осъзнах че това е опасно.
Сега съм на 17 години нямам желание да се бия но ми се налага понякога.
И така може ли да го убия с голи ръце или той мене.Или ако ме удари в гърлото..
еми нямам желание но някой много си го просят няма как просто да не ги набиеш
И така по темата удар в гърлото води ли до смърт лесно ли се убива човек
Пфф, и ти си поредната откачалка. Прай квот искаш, но гаранция ти давам че няма да убиеш никой, келеш
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Момче в тялото има около 15 точки, които са уязвими и правилно изпълнен удар би причинил смърт, кома или парализа, и още около 100, които причиняват замайване, схващане, спазми, конвулсии и какво ли още не.Така че, това не е мит, а си е истина.Сигурен съм, че ако се разровиш малко в някой учебник по анатомия и топографска анатомия на човека ще откриеш сам повечето точки.Но, като цяло аз съм дипломатична личност и не съм голям фен на физическото насилие.Според мен дори и когато се налага да се сбиеш можеш да го избегнеш.Налитането на бой е първичен инстинкт, който е повлиян от редица хормони, и е по-типичен за животните.Тъй като сме далеч по-напред от тях в еволюционно и интелектуално развитие,а и фактът, че можем да общуваме много по-добре и да вземаме решения обезсмисля физическата разправа, като изключим бойните спортове разбира се, защото там става дума за пари.Не ти трябва да знаеш как да убиеш човек, а да бъдеш по-остроумен и уравновесен.Това е безценно!!!
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Благодаря ти Red_Hair![]()
аз са бия горе долу по 5 пати на седмица,когато е натоварено иначе само на тренировка
Е тва е поста!Първоначално написано от Red_Hair
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Правописа и словореда са ти ужасни.Като за начало се научи да пишеш! Нищо не се решава с бой!
Ама чакай малко..ти намекваш, че искаш да убиеш човек?! Да отнемеш човешки живот??ебаси копелето си.. Най-искрено ти пожелавам да прекараш 18-тия си рожден ден в ТВУ.
чети внимателно !!! казах че нямам желание да се бия но ми се налага понякога. А той кфо ми говори намеквал съм да убия човек.....
Първоначално написано от vaseto16
![]()
Новаците колко лесно се хващат на трола![]()
![]()
![]()
и за това пуснах тема да разбера лесно ли се убива човек щото като почна да го налагам в лицето да не зема да го убия или той мене![]()
а ударат в адамовата ябълка какво прави![]()
ДА, много е ЛЕСНО Човек да бъде приведен в състояние несъвместимо с Живота с "голи ръце". видът ни е много крехък физически, понеже е еволюционно твърде млад.Първоначално написано от vaseto16
"Сега съм на 17 години нямам желание да се бия но ми се налага понякога." - това е стряскащо!
първият и основен Инстинкт е този за самосъхранението!
първата производна на този инстинкт е реакцията за БЯГСТВО от конфликта с цел съхраняване.
всички физиологични реакции са подчинени на този механизъм!
патология е, когато коровите, съзнателните функции волево подтсикат инстинктивните при ясно осъзнаване, че резултата е физически конфликт с неясен изход. по правило това води до крайно тежки социални последици за една от страните (дъъъъълги години затвор + парични обезщетения), точно понеже социумът не толерира подобен тип агресивна изява на превъзходство.
мерси![]()
Lock