- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кецове през зимата
Много момичета носят кецове през зимата и ми казаха, че много топлели. Не се ли пързалят? В големите снегове, не ви ли е кофти с тях?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ами аз съм едно от тези момичета и на мен лично ми топлят и са мми супер удобни .Само някои се пързалят , зависи какви си вземеш!![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Зависи от самия кец. Ако е от типа на converse тънките е ясно, че ще ти е доста студено. Ама, ако си с такива кецове
http://www.shoezone.bg/дамски_обувки...-Skinni?mid=21
няма да има проблем.![]()
My head 2 da sky, my feet on da graund..
И с найкове, и със "скейтърски кецове" от типа на Globe, Etnies пак ми е студено, но поне найковете не пропускат и ги ползвам през мокрите дни. о.о
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
аз зимата ходя с кецове и ми е идеално.Не ми е студено и не се пързалят ,като повечето ботуши .
Hostis Honori Invidia
Кецове през зимата е върховна простотия.
Да не говорим колко е смешно.
За момчета е ок, щото имат доста малък избор от обувки, ама момиче да ми тръгне с кецове в снега... кецове + палто![]()
+Първоначално написано от PinkPan7her
Иначе аз през никой сезон не нося кецове.![]()
Мноооооооооого НЕхаресвам разпльоканите кецове .. даже не знам как им се викаше.
Ако са нещо по - стегнатичко (като за момиче) - бива.
Не вярвам да топлят кой знае колко ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да бе, баси обувките - 3 пъти по-големи от главата ти :Д нищо женствено няма в това.
И как ще топлят... като ти влезе сняг в тях, сигурно става много яко. Друго си е с ботуши или боти.
Много хора носят кецове, защото просто това е стилът им. Но в тях влиза сняг.. не топлят на глезена... аз лично не си падам по кецове, дизайна им ми идва твърде в повече, но който ги харесва - да ги носи, просто сам да прецени, дали няма да му влезе сняг и ако е по - нормално времето да обува... какво толкова
Аз се чудя на хората с ботите в 20 см сняг (примерно), а сега и кецове .. :Х
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Абе,ако обувката е скапана било то бота,ботуш,кец все ще ти е студено и мокро.
Лично аз си ходя с ботуши, но когато снеговете не са чак толкова големи може да ходя и с кецове, но не е същото като с ботуши. (не ти е чак толкова топло, но все пак зависи от кеца) .
awerw♥
Голяма работаПървоначално написано от lapin13
кво ти пука...
![]()
awerw♥
Първоначално написано от lapin13
За зимата си купих високи кецове на Reebok от естествена кожа.
Всяка зима съм с кецове и топлят много повече, + това когато кеца е хубав няма да пропуска![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Дори и да не ти пропуска кецът все още не мисля,че е подходящ.Имам предвид,като падне един хубав сняг ти трябва висока обувка,а не подобно нещо.Целият ще станеш мокър.Първоначално написано от psych0
Аз лично никога не бих сложила кецове/маратонки в сняг,предпочитам си ботушите-хем топлят,хем не пропускат.
Това не е първата зима, която ще карам с кецове.
Според тебе ако не бяха подходящи щях ли да ги нося?
Не ставам мокра, нито ми е студено.
that burn for only me
Малко спам, ама много ме кефи аватара ти ! <3
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Мерсиии!
that burn for only me
Емии.. няма лошо.
Ето тези ми харесват, но просто вече кецове не нося
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
![]()
Oфф, аз нося и кецове, и боти, и ботушки. Ако има преспи няма да тръгна с кецове. Нося ги, когато е валяло и е изчистено вече... То дали ще хлъзга си зависи от кеца.
А иначе за тези, на които им е ГРОЗНО.. Еми да ви е грозно, аз к'во?![]()
Момиче ^^