- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някога влюбвали ли сте се в....
Като малка (ама мноооого малка) си падах по Том от "Том и Джери".![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да,и актиорите.Първоначално написано от againstyou
а той беше много як, ауПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
най-редовно![]()
![]()
REGGAE BOOM <3
Бях се побъркала като малка по Хиит Леджър , от както гледах филма "Като рицарите".После в Еминем,сънувах го,умирах за него ха ха ....според мен е нещо нормално.
Въъъй, винаги съм се чудела как се казваше тоя. Уникален беше! Супер мръсно излъчване вадиПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
Ууу, Кайбаааа <3Първоначално написано от Jessie
И както и някои други - Тарабаас![]()
5 и 6 клас бях влюбена в Саске от НарутоПървоначално написано от SenaUchiha
като ти гледам ника май и при теб е нещо такова... споко, ще мине
![]()
nigga stole my bike
и ти ли по КайбаПървоначално написано от Jessie
много му се кефех аз като си го гледах
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Честно,имаше само един път дето си паднах по двамата братя(знаеш за кои говоря),но иначе по сички други,но не и по някой от клана Учиха.Ника ми дойде от небето,и то преди години!Първоначално написано от horacio
![]()
И по актиори съм си падала,по Майкъл Джексън,по не знам още кой,по комисар Месут от сериала Опасни улици.
хих дам в КАЙБА от Ю ГИ О и си бях кръстила кучето Юги![]()
![]()
Принцеса Амидала от Star wars. Абе Натали Портман си беше готина, готина е и ще си остане готина ;D
Е, като си била малка и си гледала филмчета, не си ли си представяла, че си Покахонтас (мееега яката мадама) и не си ли се влюбвала в пича
Ааа, сетих се за оня от Мулан, дето я учеше да се катери, да се бие и прочее, преди да се окаже, че е жена. Мноого як :Д
Аа..като казахте ю-ги-о едно време си падах и по фараона Ями от филмчето![]()
Да! Особено, ако актьорът е влязъл под кожата на героя и ме е разчувствал много.
Бях влюбена в Ахил от "Троя"и Тарабас от "Пещерата на златната роза", но после доста го размътиха.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да се влюбя не,но ми се е искало някой да има качествата на някои герои...![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
В пети клас....![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
като малка на доста геройчета съм симпатизирала,но най-вече в не-анимационни съм се влюбвалав разни ''силни'' мъже.. в Арнолд след като гледах хищника и в Джон Сина като още беше на мода кеча
а най-неугасващата ми любов е към Джейсън Стейтъм още от първия трънспортър
![]()
Невъзможно е.
Нещо си си внушила,че си се влюбила,ама не..
Няма как да стане.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Е кефели са ме някой,ама чак па толкосАз съм старомоден...мога да се влюбя в нещо което поне мога да пипна...
![]()
>>DjBelev<<
Влюбена бях в РИЧ от ''дързост и красота''
15години по-късно филма пак го имано а3 не съм влюбена в него.
Много ми харесва обаче Къванч Тътланту или там както се казваше.![]()
Охоо...да започнем с Кайба, големия Юги, после с Грей от Би-Да Ман, Наруто от Наруто, ууу по Йондайме от Наруто бях луда! ;д
Актьории...Джони Деп! О даа![]()
Междудругото и по Еминем бях луда ;д