- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Като се напиеш?
Вярно ли е, че като се напиеш ако те боли глава трябва да шмъркаш аналгин?![]()
![]()
![]()
Зимаш един буркан със сока от кислеи краставички и лочиш
вярно е
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Може и да продължиш да пиеш докато спре да те боли.
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от BladeDancer
А тъй. За да не те боли глава от махмурлук - просто не изтрезнявай!
Той каза като се напиеш не като изтрезнееш. Обикновенно като ме заболи глава от пиене значи не съм пил достатъчно за това продължавам да пия.Първоначално написано от Mi6inka
ваУ рокс
Grell
Мъчно ми е.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами мен пък като ме заболи глава по време на пиене, значи нещо съм се отплеснала и съм започнала да изтрезнявам.. така, че.. още една чашка и всички си идва на мястото.Първоначално написано от BladeDancer
Искаш ли да те гушна? И да ми разкажеш? Или само да помълчим? Искаш лиПървоначално написано от LadyDi
![]()
ха .. не думайПървоначално написано от Oldschool
![]()
ваУ рокс
Grell
за мело тв мания, аре да пуснеме някоя песен у ИспанияПървоначално написано от LadyDi
![]()
Мдам.
Трябва да пиете много вода, а не да си доливате алкохол. Не мислите ли, че болката в главата е сигнал за нещо различно от сипи още умъртвител на мозъчни клетки?![]()
Гушни ме. Ама на мен ми е мъчно да чета такива темиПървоначално написано от Mi6inka
![]()
Когато пия според теб мисля ли кво правя. Пия и се забавлявам, отпускам се и ми става весело. Мисленето идва на другата сутрин, което не е хубаво ама кво да се прави.Първоначално написано от Oldschool
ваУ рокс
Grell
По тази логика можеш и да пиеш, а после да се качваш в колата. Пък ако се сплескаш някъде - не е хубаво, ама какво да се прави.
Лошото е, че нямате култура на пиене и наподобявате руснаците, които се отрязват с ексове и припадат. Жалка история...
ПП. А да, забравих, че е голямо геройство да пиеш и то по много.
Алкохола и висшето образование не прощават на никой.Първоначално написано от LadyDi
Ти кога точно беше с мен на маса и ми броя чашките и глътките, че знаеш кой каква култура на пиене имаПървоначално написано от Oldschool
Много на сериозно приемаш нещо тоя форум, пате.
Не не не .. чакай. Ти преувеличаваш вече бе човек..Първоначално написано от Oldschool
ваУ рокс
Grell
Ей да си имаме уважението. Руснаците са wannabe пияници в сравнение с нас. Аз на 1 бутилка водка мога да ходя на въже държейки втората бутилкаПървоначално написано от Oldschool
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Патета, това е форум и тук комуникираме посредством писанията си. Аз чета какво пишете и не, не съм пил с вас, не ви познавам и честно казано - нямам и намерение да се случва. Съдя и коментирам на базата на това, което сте написали.
Започва да ви боли глава - и двамата казвате, че ще пиете още, като момчето казва, че не мисли много какво прави и мисленето го оставя на сутринта. Истината е, че болката в главата е признак, че вече сте пили много и започвате да се обезводнявате. Вкарването на още алкохол може и да притъпява болката, но това е равносилно на това да си сложите лепенка на някой индикатор в колата, за да не ви дразни (ако сте шофьори ще разберете).
И накрая сте обидени, че това е само форум и някой си вади изводи от писанията ви. Или нямате култура на пиене, или просто се правите на интересни и коравеете в нета.
В тоя форум всички сте закоравяли алкохолици![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
2 posts left for MT![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Аз пък не пия.