- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Като се напиеш?
Нямам кво да кажа. Ти просто си непоправим. Остави замалко опитите да се правиш на много голям и спри да преувеличаваш. Тук е форум пълен със пубертети ( включително и аз) и ако очакваш някой да се отнесе сериозно към твоите писаници няма да стане. Аз чета и разбрах какво искаш да кажеш още от 1-2 поста в тая тема, но нямам и годините и опита в такива разговори да се обоснова добре и да се изкажа с подходящите думи и изречения, за да ме разбереш.
Е ся опитай се да разбереш какво искам да кажа и ще разбереш всичките ми писания спрямо теб до сега.
Айде че е сутрин и с такива неща не ми се занимава.
ваУ рокс
Grell
Всичко което написа можеше да се изрази с една картинка..Първоначално написано от BladeDancer
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
ехххххх...
Не могат да се изразяват, ама могат да пият.
Първоначално написано от Oldschool
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж картинката горе...
Деца, имате много интернет левъли да качвате, за да стигнете до това да сте успешни тролове. То не става само с гледане на картинки от 9gag или memebase.![]()
нещо против ?Първоначално написано от Oldschool
ваУ рокс
Grell
Нда, но в случая тролването беше успешно.Първоначално написано от Oldschool
Явно толкова ти е ясна и идеята какво е тролване.
Все пак в момента е модерно и да казваш, че си тролил, когато си фейлнал зловещо, така че... всеки ще си прави изводите спрямо нивото.
Мне, изразявам мнение и гражданска позиция.Първоначално написано от BladeDancer
Фейлнал съм за това, че ти повярва, че някой нормален тийн ще започне да се хвали колко пие във форум особено този.Първоначално написано от Oldschool
Я пак помисли кой фейлна..
Пич,Първоначално написано от fear4o
в този форум съм се нагледал на хора, които са се хвалили какво и колко пият, друсат, пушат, ебат, бият и карат. И толкова пъти е имало яки преувеличения, та чак до откровени лъжи, че винаги съм подхождал с ирония и/или директно обвинение, че преувеличават. Може проблема да е с понятието нормален тийн или в това, че не четеш внимателно.
мм да, все повече се убеждавам, че този потребител взима прекалено на сериозно форума![]()
Под нормален тийн имам в предвид средностатистически човек на тези години със средно ниво на интелигентност и култура за възрастта.Първоначално написано от Oldschool
Всеки такъв е наясно, че с една бутилка водка не само, че не можеш да ходиш ами си в кома..
Всъщност все повече се убеждавам, че ако не си безмозъчен лигльо явно всичко е прекалено насериозно, а аз идвам само да си почеша езика/пръстите.
Толкова ли ви е трудно, че всеки който не пише с втръснали oneliner-и да е прекалено сериозен.
Аз не мога да съм като щрудела или някой друг от гномо () готините.
Да, но ние разискваме тема и постове във форум.Първоначално написано от fear4o
ПП. Изпивал съм повече от литър флирт, заедно с бири и коз. Не бях в кома...
Не.. Просто темата е хубава за спор, ти си по-интелигентен от масата тук, аз обичам да споря и ми доставя удоволствие.Първоначално написано от Oldschool
Първоначално написано от Oldschool
![]()
Не беше ли ти тоя дето беше против "хваленето" кой колко е изпил/изпушил/издрусал ?
OldSchool,стига си се хвалил колко си изпил и си се правил на много опитен и вещ,земи слез на земята...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Интелигентния човек се настройва спрямо аудиторията. В началото исках да ви споделя нещо, което би ви спестило проблеми след време, но вие решихте, че сте бътхъртнати.
Затова мога да споделям лични истории, постижения и падения (най-вече това). А и този форум е ставал свидетел на няколко от тях и без това.
Няма как, бачкам на доста височко. Но след 5 часа - слизам на земята, но тогава не влизам във форума.Първоначално написано от Greennight
![]()
Има си изключения има си и странични фактори.Първоначално написано от Oldschool
От химична гледна точка един напълно нормален, средностатистически човек с моето тегло(приблизително 80 кила) с 1 литър водка(40%) стига до 4-5 промила алкохол в кръвта, което е пагубно.
Разкажи за брат си който е метъл и е много тъп и лош :С
ваУ рокс
Grell
Защо смяташ, че си единствения човек в този форум, който е изминал тези пътеки и трябва да ни 'поучава' ?Първоначално написано от Oldschool
Изпуши един слим и да видиш как моментално ще ти мине![]()
Страничният фактор е, че ти разглеждаш пиенето на 1 литър водка като единична консумация. Ако го сложим за цяла нощ (от 12 до 6 сутринта) - литъра водка и бирите се разпределят за 6 часа. Другото важно нещо е с какво пиеш - дали имаш мезета, дали пиеш вода и т.н.![]()