- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво искате за Коледа?
Така...Всеки да пише какво иска за Коледа и Нова Година за сурвакането...
Подарък конкретно май никакъв.. Не се сещам да имам нужда от нещо конкретно. Предпочитам да е изненада. А иначе главно искам за Новата година здраве и повече пари за мен и семейството ми.![]()
Нищо конкретно.. Обаче ще си пожелая здраве и късмет за новата година, защото ще ми трябват и то много.![]()
Абсолютно нищо. Тази година обаче, нашите ще ми направят най-хубавия подарък, нещо, за което мечтая от няколко години (не е материално).
И много се радвам за това.Весели празници на всички.
От материалните неща доста,но все пак ми се струва абсурдно да изцеждам нашите за глупости.Доста време има,ще се измисли нещо.
От нематериалните искам най-вече здраве,щастие и любов.И на всяка нова година си го пожелавам,но не винаги желанията ми се сбъдват.
Поопринцип сега ми се иска да имам 2 неща,кола и таблет,ама нито едното нито другото ще получа за коледа,не са много добри подаръциАз се надявам да получа повече късмет и щастие,това ми е необходимо най-много в този момент
![]()
>>DjBelev<<
Искам предколеден подарък - да си взема изпита с възможно най-високата оценка.![]()
Иначе обичайните - здраве, късмет и пари. И успешно кандидатстване.![]()
слушалкииии Razer Orca !! .....колко материално мисля....
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Електрическа китара ^^ , но ме съмнява да ми я купят , защото така или иначе от другата седмица почвам да събирам пари да си купя ^^ , а иначе си пожелавам здраве и щастие ofc и да успея да си оправя оценките по химия , защото го мразя този предмет![]()
Nulla
ЩАСТИЕ
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Нищо материално не искам.Искам да си взема изпита и от там нататък да реша какво ще правяЕстествено няма да е зле най-после и аз да съм щастлива,така че искам щастие,късмет и любов (във всеки аспект)
![]()
П.С. Весели празници на всичкиИ дано желанията ни се сбъднат
![]()
Хубаво време прекарано с приятелите по празниците.![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Искам да се оправя.. цялото ми семейство да е добре.. нищо да не ни липсва.
За сурвакането искам много много парички :д.. и да си купя каквото ми е нужно!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Искам да си взема зоологията.
Искам дядо Коледа (поне да е облечен като такъв).
Искам тарантула (още 1).
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Искам най-вече да сме живи и здрави аз,семейството и мъжа.Да се разбираме и да сме щастливи.
Ако говорим за материални неща,цифрово фотоапаратче мисля да си подаря :P
Believe in yourself.
Странно...всички много скромни се извадихте,а по другите теми все някой иска нещо...как става тоя номер ?!
Аз искам най-после нашите да се съгласят да си вземем куче от приют и лап-топ ДАЙ БОЖЕ,защото моя се развали миналия месец и се чувствам осакатена без него![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Китара,повече пари като цяло,здраве,щастие и едни токчета които не мога да намеря в нито един магазин. ;д Аа и сладко малко котенце .
Искам близките ми да са здрави! Искам дядо ми да се оправи. Той винаги е бил като бащата, когото не съм имала. Обичам го ужасно, и само се надявам да се оправи, защото изобщо не е добре
Искам мама да се посъвземе малко, защото много й се натрупа.
Искам сестра ми да продължава да се катери нагоре.
Искам с мъжа ми да станем семейство...
Искам такива едни простички неща, но много важни. Мога да си купя всякаква простотия с пари, а те се изкарват с труд. Но здравето няма кой да ми го подари...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Искам куче! Искам щастие, което нямам. Искам приятни мигове. Искам добри оценки!
Е не ми липсва нищо, но все пак аз искам много материални неща, но на първо място е здравето и щастието на семейството. А за материиалната част искам китара, която със сигорност няма да ми вземат, искам чанта, нова блууза, дънки, риза, шапка книги, и всички тези работи ще си взема с пари те които събера![]()
Вярвай в мечтите си !