- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво искате за Коледа?
Не ми се изпада в подробности, но да речем, че искам да постигна нещата, към които се стремя. Подарък ще е, ако ми паднат в ръцете без особени усилия.![]()
Пари искам !!!
И с тях ще направя най- голямото пазаруване в мола някога (мое пазаруване).. Искам защото просто мама и тате никога няма да ми дадат ей така пари да си пазарувам каквото ми хареса. И без това нямаме... за това аз си събирам от много време и след нова година ще си пазарувам![]()
От нематериалните да не се карам повече с родителите сии да взема стипендия
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
искам наще по бързо да се изнесат в новата си къща,че да ме оставят мене сам в апартамента
едно момиче да се върне пак при мен...![]()
Семейството ми да се събере..имам предвид аз,татко,мама и брат ми..
Искам любов,ама я получих като предколеден подарък..Ама няма да откажа още любов..
Искам той да е до мен...
Хубави оценки...
Материални неща не искам.. :P
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
котенце![]()
Нищо конкретно, но бих се зарадвала на телефон![]()
Лаптоп,но може и да ми го подарят за РД-то,което е утре!!![]()
Искам най- вече щастие, то включва всички хубави неща като любов, здраве и късмет![]()
Искам портмоне (по възможност с някой лев в него..) и нов телефон, който няма да получа, разбира се, но се надявам до тогава да си събера пари и да си купя.
Нищо не искам. По принцип си искам доста неща, но няма смисъл, защото няма да ги получа. Затова предпочитам да не искам, за да не се провалям с празни надежди.![]()
Щастие, Здраве, Късмет и Хубави мигове с приятели и близки.![]()
Only God Can Judge Me !
Единственото, което искам е ЗДРАВЕ и ЛЮБОВ ама много ЛЮБОВ, а щом човек има тези неща другото се постига с труд и донякъде късмет)
мноого любов, същия стабилен мъж до себе си и.. едни очилаза кьоравата моя милост с далекогледство
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Искам щастие за мен и близките ми.
Искам успехи в училище и работата.
ай-фон също искам ;д
Искам само да се прибера отново вкъщи![]()
![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Нищо конкретно. Ако ме ощастливят с нещо материално, супер, ако не значи не. Не съм толкова за такива подаръци. Искам единствено 2012 да е много по-добра от тази. /не че се оплаквам/ И искам най-накрая хората да започнат да ме оценяват за това, което съм и каквото правя за тях.![]()
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
за Коледа единствено искам да съм с моето момиче ... нищо друго ... но за огромно съжаление няма да стане![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Здраве, щастие, любов, нови приятели, пари, успех на изпитие тази година и т.н.![]()
Предпочитам да ме спонсорират финансово, а аз да използвам парите според собствените си нужди. Бих искала да добавя някоя нова книга към библиотеката.. или пък дреха към колекцията в гардероба.
Аз подаръци не отказвам.![]()
You are broken, I can fix you...
Всъщност като се замисля ..искам още една ел.китараили таблет
![]()
Аз нямам точно желание...Просто ще се оставя на волята![]()
А, да.. Искам и паримного, мноого пари ! !! 7, 000, 000 ми трябват
![]()
Еее, успех в придобиването.Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
![]()
![]()
тенк юПървоначално написано от LipSy
![]()