.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Не виждам смисъл...

Вече не виждам смисъл да уча или да ходя на училище. Преди беше забавно. Класа ми беше невероятен до 7 клас, когато се разделихме. Сега съм 9 клас и е скука. Ако знаете колко ми е скука, направо ще се гръмна. Уча в друг град и пътувам всеки ден, което лимитира въобще да излизам с някого. Класа ми са някви средна работа. Повечето те игнорират без причина, аз му викам 20 пъти името той не се обръща. Наште ще купуват апартамент в съответният град, надявам се да живея за по-нататък там, а иначе вече за училището не мисля. Уча френски, но ми е писнало от това пътуване и факта, че нищо не се случва покрай мен. Така са доста хора, но аз не мога да го търпя. Дайте съвет. Разбирате ли, толкова ми е писнало, че вече не ми пука, нито знам френски, нито нищо. Бъдещето не ми зависи от това. Ако искате мога да ви разкажа и какво правя пред деня, то е едно и съща работа. Ако искате да се смеете

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ми ти заради класа си ли ходиш на училище? Кво ти пука какви са, прекарвате по 6 часа дневно заедно и после всеки си ходи дето желае.

Ако погледнеш по по-позитивен начин, няма да ти се стори толкова мрачна картинката.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    След няколко години ще си на друго мнение-Сигурен съм! Явно не си осъзнал/а за кво се ходи на даскало още и за кво ще ти трябва дипломата за средно

Помисли в посоката, че от доброто ниво на френски може един ден да ти зависи бъдещето. А не от отношенията ти със съучениците ти.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен
    Не ходи там заради класа. Учи си френският и ще се махнеш и от България, ако поискаш.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Не си се събрал с подходящите хора, може би.. в училището ти няма ли и други класове, няма как в ЦЯЛО уч-ще да не намериш поне 1-2-ма човека, които да ти паснат и да ти разнообразяват деня. Просто ги потърси и ще ги намериш.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен
    Спокойно, няма и да видиш смисъл. За съжаление такъв е реалният живот.

Един въпрос..
    В България вече за касир/ка *примерно* искат образование и т.н. Ти какво ще работиш? Кой тъпак ще те вземе като може да вземе някой с образование?
    Дори и да те вземат някъде ще ти ограничават парите заради образованието и ти нищо не можеш да кажеш. Преди да направиш нещо мисли как ще ти се отрази на живота след това.

Мама и тати няма цял живот да те издържат.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Междучасията са 1/5 /примерно/ от целия ден прекаран в училище. В часовете .. би трябвало да слушаш и да пишеш.. И все пак .. толкова ли няма с кой да общуваш. Щом са ти темерути класа.. опитай се да разведряваш обстановката. Направи си го интересно..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Mi6inka
    В 12ти клас ще ти дойде акъла, ама ще е късно. Ще искаш да кандидатстваш тук и там ...ама понеже през годините са те вълнували всички други въпроси свързани с даскалото, само не и самото учение, няма да ти достигат баловете за това, което ти се учи.(примерно)
    Ако класа ти беше забавен, пак щеше да има такива периоди, в които щеше да ти е писнало от всички и нямаше да искаш да ги виждаш. Винаги има такива моменти. Бъди по-позитивен и някак си не си ги слагай на сърце...гледай да си учиш и всичко да ти е ок.

Супер фен Аватара на scrooper
    абе алоооо!!!
    Учи го тоя френски и гледай там да завършиш. Що да не можеш да излизаш?? Да не би да пътуваш по 4 часа? Учи докато пътуваш, излизай през ост. време и приемай всичко в класа ти на шега. Трябва да пораснеш, пич.
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Гледай си уроците и въобще да не ти пука,че класа ти е смотан и т.н.
    Учи си езиците и се ориентирай какво искаш да учиш след 12 клас. Учи,защото без образование си за никъде. И за чистач няма да ставаш. Ти какво предпочиташ да си в офис с хубава работа или да мръзнеш зимата и да се топиш от жега лятото като чистач (примерно)?! Казвам ти двете крайности,за да те стимулирам малко поне.
    Намери мотивация в нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си