- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Годишнина
Здравейте интернет приятели ! Ще започна с това, че съм нов тук и ако съм объркал мястото на тази тема, моите извинения. Казвам се Красимир, на почти петнайсет години съм. След месец правя година с моята приятелка и нямам много идеи с какво да я изненадам. За сега и пиша стихотворение, предполагам ще успея да го докарам до 1 страничка А4. Разбира се няма да е само това. Много бих се радвал да видя вашите предложения, благодаря Ви предварително.
Поздрави.
Пичага,с това стихотворение една страница A4 докато и го четеш,5 пъти ще е заспалаТрябва да са около 2 строфички,пълни с любов дет се вика,купуваш едни цветя и си в Играта
![]()
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
Една година и не можеш да я зарадваш..
Отведи я на кино. Не е задължително да е нещо материално, а да си прекарате хубаво.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Както казах разбира се, че няма да е само стихотворението. Мисля да накарам майка да вземе една стая в един много хубав хотел в градската градина в Добрич. Да се надяваме да има и малко снежец да е по романтично. А колкото до това с розата, много ми харесва предложението. Много Ви благодаря на всички !![]()
на 15 ше я водиш в хотел![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Мда, защо не? След една дълга приятна разходка ( да се надяваме времето да го позволи ). Аз не съм от онея загорелите типове, а и с нея сме се разбрали да го направим когато му дойде времето( ако говориш за това де
). Вече няколко пъти сме спали заедно, но прегрътки, целувки, мили думи, общо взето нищо повече. И честно да ви кажа беше наистина прекрасно
![]()
Ах, сладури.![]()
И все пак хотелът ми се струва малко прекалено, това с цветята обаче беше много добро. Сигурно ще й хареса, подозирам, че и двамата сте много романтични.![]()
Да наистина не звучи кой знае колко добре това за хотела, но то ще е само в случай, че у нас или у тях не е свободно... Просто много искаме да прекараме вечерта заедно. Последния път се опитахме да направим спагети.. ама само с опита си останахме
![]()
Не знам до каква степен би я заинтересувало на 15 години да я водиш в хотел... с това малко прекали .. иначе както ти казаха с букета пращаш го по куриер .. и си готов..пък после земи и измисли нещо по-романтично...защо пък в хотелска стая? .. Това би го направил някой по-голям.... и някой,който би искал нещо по-сериозно..поне според менУспех!
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Първоначално написано от shmatarok
Ако на мен напишеш стихотворение ще те заровя заедно с листа А4. По - добре измисли нещо по - оригинално. Видях някой да пише кино - аз смятам,че това е изтъркано и безсмислено при днешният интернет достъп.Ако можеш я изкарай на шопинг по магазините - момичетата умират за това,като наркотик е.Накрая може да вземеш предварително една стая в някой хубав хотел или апартамент на някой познат,приятел и да и направиш вечеря в добра обстановка.
И аз съм за цветята.
На мен ми е правена тази изненада. Преди това го бях виждала това предложение в интернет и ми се струваше леко глупаво, но всъщност, когато любимия го направи се получава супер мило.
И спря да се върти за миг земята..