.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 97
    anonymous708973
    Guest

Мнението на половинката - значение за външния вид?

Дам, тия дни се чувствам вдъхновена да пускам теми.

И така, интересно ми е до каква степен зачитате мнението на половинката за външния си вид. Окосмяване, прическа, пиърсинги, дрехи, стил... с две думи - всичко.

Супер фен Аватара на Irti
    За всичко друго съм съгласен, но за окосмяването и облеклото въобще да не ми се бута в нещата.

Ти си цял инкубатор за теми.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами до голяма степен му зачитам мнението. /нищо, че в момента нямам приятел/.. Бих искала той да ме харесва, защото нито на мен, нито на него ще е приятно да знаеш, че не ти харесват даденото нещо.. или той да го отвращава. Колкото и да те обича.. винаги ще има нещо..
    От голямо значение е за мен!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами бая го зачитам, честно казано. Не бих променила нещо основно във външния си вид заради него, ако на мен не ми харесва, но като цяло се заглеждам по какво си пада и дори понякога несъзнателно му угаждам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Hilary_
    Естествено, че би ме интересувало мнението му, но без да изпада в подробности от сорта на "не носи тая чанта" ..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Естествено, че би ме интересувало мнението му, но без да изпада в подробности от сорта на "не носи тая чанта" ..
    Точно ;d

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Ако е от ония женски, дето обичат приятеля им да има по-гладки крака (женкар, футболяга, фешън и квот се сетиш друго) от тях, по-добре друг да търси направо

Ами само донякъде ще се зачита. А и предполагам, че ще се нагаждаме в стиловете, бих се съобразявала до известна степен. Никога не съм понасяла обаче заповедническото "Няма да носиш къси поли ! Слагай по-малко грим !" и т.н.. На бившия му беше голям проблем, а аз му заявих, че той НЯМА да ми казва как да се обличам и че ще нося квото ми харесва.

Също леко ме дразни ако някой каже нещо за веждите ми. Доскоро не ми се беше случвало, ама един пич, с който сме "в процес на.." (не знам и аз) ми каза, че ако си изтъня малко веждите, щяло да е по-хубаво. А аз моите вежди не ги скубя и нямам и намерение, щото са уникално изписани и квото ми е дадено няма да го развалям... Мразя да експериментирам със себе си и не искам накрая да изглеждам като... плашило.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    зачитам го, но не и крайно да е. на всяко момиче му харесва приятелят и да я намира за красива и като се е постарала за вида си и той да го забележи примерно. и дори да не е, да са първите хванати дрешки той пак да я намира за по-така.
    не мисля, че бих се променила обаче. някак си, това, което нося поне малко описва вътрешността. детайли бих ги съобразила според него, но не и всичко. не мисля да захвърля това коя съм аз само и само да се харесам. отдавна е надраснат този етап.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Не го зачитам и не бих променила нещо заради него, ама той и така си ме харесва.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на babity
    Има значение само когато съм в настроение да угаждам. Аз често искам мнение за външния ми вид, но вземам насериозно само мнението на хора, които искрено са ми казвали, че съм зле, когато съм била. Бившият ми псевдонеприятел беше поводът да се променя драстично. Причините си ги имах лично, но той ми драсна фитила накрая. Явно зависи колко харесвам човека до себе си.

Ами.. ако има предпочитания за бельo например ги спазвам. Но в стила на обличане, прическата, грима и тн няма думата. В крайна сметка той е с мен, защото ме харесва, такава каквато съм. И обратното също важи- аз не му се меся, харесвам си го с предпочитанията му.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Честно казано не го зачитам никак . Изглеждам така, че да се харесам на себе си, въпреки, че той има доста мои любими дрехи с които обожава да ме вижда.

Колкото до неговия гардероб и стил - аз лично се грижа за това и той напълно ми се доверява.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Винаги се интересувам от мнението му и го зачитам , но така или иначе то почти винаги съвпада с моето!

anonymous708973
    Guest
    Нямам предвид да заповядва или да забранява да се носят определени неща. При нас случаят беше следният: Скоро време аз трябва да ходя на фризьор, че косата ми пак е пораснала супер много и имах намерение да махна 10 см от нея, за мен това не е много, щото моята коса се е побъркала и расте като невидяла. Да, ама като му казах, не беше особено щастлив и каза, че ме харесва с дълга коса и повече от 5 см не ми давал (на шега де, не е нареждал нищо). Еми, помислих си и реших да му угодя, не е кой знае какво, не е в пълен разрез с моите разбирания, така че...

Аз на него не му се бъркам. Само му мрънках, като отиде да се подстриже, въпреки че му беше време Той си е нацелил идеалния вариант за външен вид и си го поддържа. Слава Богу, не носи абсурдни цветове панталони (вчера видях момче с яркосин ), но и не е прекалено консервативен, за да не носи някви нормални неща. Харесва си ми такъв.

Тъй на шега да ти го подметне може, но да ти заповядва - няма се стрижеш е тъпичко. Или някаква друга заповед. Или да ти каже пък ти да прецениш, ако става ок, ако не да му обясниш и да се примири. Бях с една преди дето се мъчеше да ми оправя гардероба и да нося това, което нея я радва. Та таз' си замина по пътя..

Яркосин панталон на мен ми бие към бяло..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    пука ми на пуканката.
    ако не ме харесва такава, каквато съм, за какво ми е?
    по принцип се придържам към стил, залагащ на дълбоки деколтета, грим и тем подобни. съответно коч компаниите им се кефят, пък тва приятелите му да ме имат за яка мацка ми вдига ценичката, дори и понякога да отнасям етикети "кифла" или "к*рва". обаче не ми е никакъв проблем да се покажа без грим, без сутиен или с оная почти детска блузка с мики мауса. нося се така, както се чувствам и ми харесва. това е.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Доста ме бърка мнението му, но не и да ми се бърка или да ми дава акъл за облекло и т.н.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti
    Тъй на шега да ти го подметне може, но да ти заповядва - няма се стрижеш е тъпичко. Или някаква друга заповед. Или да ти каже пък ти да прецениш, ако става ок, ако не да му обясниш и да се примири. Бях с една преди дето се мъчеше да ми оправя гардероба и да нося това, което нея я радва. Та таз' си замина по пътя..

Яркосин панталон на мен ми бие към бяло..
    хахаха, не ми е заповядал Просто си изрази мнението човекът и се пазарихме за сантиметри :Д

Ами, честно казано, ако носиш единствено и само сини тънки и бели тениски, нормално.
    А яркосиният панталон си беше баш яркосин, нещо от сорта на това.

Сини тънки ?

Може малко да съм далтонист.. де да знам. Нося се в тъмни цветове. Предимно черно.

Мега фен Аватара на xoxi
    Още не ми е правил забележки относно външния ми вид. Колкото и нескромно да звучи, ще кажа, че и сама мога да преценя какво ще ми стои добре и какво не. Все пак, ако ми направи забележка, може би ще се съобразя. И аз си имам моменти на недоскивизъм (нова дума) и ще е хубаво, ако има някой, който да не се притеснява да ми каже с кое съм се изложила.
    Единствено не бих се съобразила с коментар относно косата ми. Имам слабост, дори направо мания към дълга коса и не давам "копче" да ми се каже в това отношение.

Аз на него също не му правя забележки, защото харесвам всичко във външния му вид.
    Когато тръгнахме, той беше с дълга коса, която обожавах. Един ден просто се подстрига без да ми каже. Когато го видях за пръв път, по очите му познах, че очаква конско. Обаче за всеобща изненада, на мен ми хареса повече без коса.
    И спря да се върти за миг земята..

Моят приятел никога не ми е казвал носи тва или онова, защото еди кое си не ти отива. Аз понякога обаче му искам мнението примерно сме двамата и докато вървим покрай някой магазин и аз си харесам нещо, докато го меря се консултирам с него и го слушам. На него му става неохотно и заявява за кво аз да ти казвам, ти нямаш ли си собствено мнение ?
    Това е за дрехите, обаче за косата малко изтръпва. И аз веднъж бях решила да се подстрижа по късо (косата ми е доста дълга) и той се намуси. Ммм за кво ще се подстригваш толкова, така ти отива, тва късото е гадно.... и т.н. и в крайна сметка бе разубеди
    Така че, да слушам го

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Колкото и нескромно да звучи, ще кажа, че и сама мога да преценя какво ще ми стои добре и какво не. Все пак, ако ми направи забележка, може би ще се съобразя. И аз си имам моменти на недоскивизъм (нова дума) и ще е хубаво, ако има някой, който да не се
    +1

недоскивизъм Мноого добра дума, нда.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не ми е правил забележки, а и аз се старая достатъчно, за да не му давам повод.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен

Re: Мнението на половинката - значение за външния вид?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Дам, тия дни се чувствам вдъхновена да пускам теми.

И така, интересно ми е до каква степен зачитате мнението на половинката за външния си вид. Окосмяване, прическа, пиърсинги, дрехи, стил... с две думи - всичко.
    Като излизаме някъде заедно задължително му зачитам мнението. Все пак не излизам сама, че само от себе си да се интересувам. Иначе през останалото време си обличам каквото си поискам и изглеждам като цяло по мой вкус.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си