- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнението на половинката - значение за външния вид?
Първоначално написано от ScarletBite
Щом ще се сбогуваме... Забравих да ти кажа. Такова...
Чувствай се официално поканена да ядеш хляб и сирене надробени в урината ми.![]()
За простотията,винаги се намират подобни оправдания. Даваш го елементарно, защото не можеш инак. Каква момичешка злоба? Ти си тази която нападна Лемба, че е грозна. Нормално е да се защити и да те опровергае, предлагайки снимки. Ти какво направи? Покри се като мишка с глупави извинения стил "твърде велика съм, че да се показвам", което само показва, колко си се стреснала от това, че вместо да здуха - тя те опровергава. Нямаш никакви теории за развиване, защото нямаш достатъчно ум за това. Освен ако не намериш някой да ти помогне в сглобяването на един свестен аргумент. Като цяло: ти заедно с вида си, мисленето си и умствения си багаж си равна на една 50 годишна стара мома с обща култура - ниво 5 клас и мисловна дейност - много под средното ниво. Съответно не си достойна да се наречеш пълноправен член на женското съсловие.Първоначално написано от ScarletBite
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
За мене има значение въпреки че той не си го изразява много. Харесва ме такава каквато съм. Един път само съм го чувала че харесва да съм в рокля на цветя и това беше.![]()
My head 2 da sky, my feet on da graund..
гнусотиите на агънцето няма да ги коментирам. само ще отбележа колко интересно е да говорите за дами, морал, обществото, в което щели да израстват децата ви, и да държите такъв език. да, аз обличам къси поли, изрусявам се и се гримирам и ми е готино да ме харесват момчетата, но никога, никога не държа такъв език.щото имам достойнство. също така никога не бих отделила толкова време да нападам някого, само защото е споделил имидж-предпочитанията си.
нарекох я грозна и комплексирана и продължавам да го твърдя - първо заради тирадата, която ми изнесе заради мнението ми във форум, и второ, заради описанието, които си даде и неколкократното предложение да ми прати снимки и да представи свидетели, че на снимките е тя. ох, момиче... знам ли те с колко акаунта влизаш и чии са ти снимките и колко фотошоп е играл... не ме вълнува как изглеждаш... въпросът е как реагираш, това е важното. ако застъпят едно уверено в хубостта си момиче така, то ще се изсмее, няма да тръгне да се доказва. както например когато застъпвате моя милост за интелекта - него съм го показала където трябва, бая книжки съм прочела (включително психологически, така че спокойно, знам какво е "комплекс") и последното, до което ми е в момента, е да си правя личностна характеристика във форум. или непрестанните ви подтиквания да оборя "тезите" ви - защо да го правя?мога, всъщност. даже преди година някъде в този форум доста спорове съм провела и доста тези съм защитила и с главни буквички съм писала, но... защо? нищо не печеля от това.
това някой да сподели, че предпочита по-освободен стил на обличане, и ти да почнеш да му обясняваш колко долен е... ами, за мен не е нормално.![]()
много наспамихме темата, дано не ни баннат. бъдете милостиви, модератори!![]()
all day... all night... what the fuck?!
Осрахте темата...
Аре качвайте снимки и 2те или не ми чатете повече.
Temet Nosce
벨야카
^Не мисля така.
Форумът е място за изразяване на мнение, не за трупане на постове. Неизбежно е да възникне спор и не смятам, че е зряло да стоиш и да пускаш смеещи се емотикони като Скарлет, вместо да защитиш себе си и мнението си. Ако не искаш, не пиши, просто няма смисъл. Но няма логика да нападаш мацката, че е грозна и комплексирана, и когато тя предложи да пусне снимка, за да ти докаже, че не е такава, ти да обясняваш как уверено момиче нямало да го направи. Глупаво е, не мислиш ли?
Скарлет, няма защо да те е срам, че "обличаш къси поли, изрусяваш се, гримираш се и ти е готино", но в никакъв случай не трябва да се гордееш, че приятелите на гаджето ти (което зарязваш насред дискотека) могат да ти видят котето. Лафът на LambOfGod за майка му, която можела да види откъде ще излязат децата й, беше доста на място.
Обществото е развратно, така е. И сексът продава. Не го отричам, даже намирам, че това е доста забавна и интересна ситуация за тези, които извличат позитивите от нея.
Лично на мен обаче ми харесва да съм секси по един изтънчен, а не простоват начин, защото съм дама. А дамата си личи не само по достойнството и начина си на поведение (както ти изключително правилно отбеляза), но и по начина на обличане. Не мисля, че някой здравомислещ човек ще отрече това. Момчетата/Мъжете, с които общувам, оценяват това и малолетните курвички по дискотеките (давам пример, не визирам никого!!!) не им правят впечатление, защото вече са на ниво, когато търсят друг тип момиче/жена. Вероятно е заради годините, общувам с по-големи от мен. Да, те винаги ще загледат мадамата с изскачащи от тигровото бюстие цици, но ще им отнеме точно 2 секунди да я преценят и отпишат от листата с хора, с които биха искали нещо сериозно. Начинът на обличане те представя пред хората, не мисля, че тигровото бюстие (в случая) загатва за богата душевност.
Далеч съм от морална според общоприетите стандарти и все пак... Изказвам мнение, културно при това.![]()
Ох, това всяко утро ми го казва май, стои , гледа ме, гледа ме и почва да се радваПървоначално написано от ZaicheNaXeroin
![]()
Инак , без да съм го питала не се сеща да даде мнение, защото не го интересува /харесва ме всякак уж/ , съответно ако ме пита тогава давам.
Като сме си купували дрехи заедно всеки помага с избора .
Инак, това , което той иска, е да си оставя косата да ми стане пак дълга , но и аз искам, тъй, че всичко е наред![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хм, пантерке, това беше добро.и критиките ти бяха на място. защо не защитавам себе си? ами, защото стрелите не попадат в целта. аз не се чувствам от типа момичета, които двете мацки нападат. нямам какво да им обяснявам. затова и ми е смешно - говореха наизуст и редиха нападка след нападка за конкретен тип хора, но пред мен. и само фактът, че някой може да каже такива силни думи за едно няма нищо, онлайн, без да познава човека... просто ей така, за да докаже на себе си колко дълбокомислещ и е... хаха. развесели ме и явното противоречие в това какви дами се изкарват и какви изрази ползват, а иначе тръгнали лекции за морал да четат. пък за чашката Б още ми е смешно
. дори в момента съм почти сигурна, че при следващото си влизане във форума ще се натъкна на поредните грубости, предложения за пращане на изтеглена от гугъл снимка и клиширани обяснения в какво болно общество живеем.
може би наистина трябваше да дам някакво по-различно от "ха-ха" мнение.
това, че едно момиче показва какво има, не значи, че е постна отвътре. привличаш внимание, а дали и как ще го задържиш - това зависи от самата теб. това, че едно момиче си пада по предизвикателен стил на обличане, не значи, че е\изглежда евтино. с правилната комбинация и правилната фигура...![]()
аз съм артист по душа, хобитата ми са поезия и театър и, колкото и бездарна да съм, филмът, вниманието, играта са нещото, което ме обогатява вътрешно. обичам да съм център на внимание. по-лесно ми е да ме видят като сексуален обект и после да пленя с вътрешни качества, отколкото да уплаша едно момче с дълбока словесна тирада и после, разбираш ли, да почна да кокетнича. не.обичам да ме възприемат като сексуален обект, обичам да ми угаждат и да ме искат, обичам да разигравам. харесва ми да бъда харесвана и искам да ме искат. такава съм си. от друга страна момчетата изпитват нужда да възприемат жената като сексуален обект, да я искат, да я "завладяват"... не да си мерят мозъците с нея. е, и до сблъсък на умове се стига, но химията не идва оттам, нито пък физиката, хаха.
а относно майките... пред различните хора - в различна светлина.това е женската сила. пред маминка с дънки и гланцче, в дискотеката - с минижуп и голяма водка в ръка. а онзи, за когото така нетактично ми напомни, не ми беше гадже - просто идиот, решил да се направи на оборотен, срещнал в мое лица още по-голяма идиотка, правеща се на още по-оборотна.
о, да, повярвай, момчетата те ценят повече, когато и други открито те искат и харесват. да, "вдига ти се цената". насаме са разбирането и нежностите, но пред хората винаги му е тръпка да се покаже подръка с натокана мадама и приятелите му да му кажат неща от рода на "евалата пич, че я свали тая".
относно крайностите като леопардови щампи, изкуствени коси, брокати, пайети и нз си какво... да, това е просташко и говори за лош вкус, а лошият вкус говори за много неща в характера на човек. не подобни извращения имах предвид аз. има разлика между сексапил, показване на бюст и къси полички и... цигански изпълнения и прекаляване. малко са момичетата, които я долавят![]()
all day... all night... what the fuck?!
да, зачитам мнението му. през повечето време ходя с много лек грим (спирала и гланц), не си правя прически често, защото косата ми е естествено къдрава и стои добре, а и приятелят ми твърди, че съм най- красива, когато съм естествена. доволна съм от факта, че той ме харесва независимо дали сега ставам от сън или преди 5 минути съм излязла от фризьорския салон![]()
There are people wo have money, and people who are rich!
Coco Chanel
Няма как да съм по-съгласна с теб конкретно за това. От една порода сме май. Лично за мен... жена съм, харесва ми, използвам го. Намирам играта хищник-плячка за безкрайно интересна, особено когато не е ясно кой е хищникът.по-лесно ми е да ме видят като сексуален обект и после да пленя с вътрешни качества, отколкото да уплаша едно момче с дълбока словесна тирада и после, разбираш ли, да почна да кокетнича. не. обичам да ме възприемат като сексуален обект, обичам да ми угаждат и да ме искат, обичам да разигравам. харесва ми да бъда харесвана и искам да ме искат. такава съм си. от друга страна момчетата изпитват нужда да възприемат жената като сексуален обект, да я искат, да я "завладяват"... не да си мерят мозъците с нея. е, и до сблъсък на умове се стига, но химията не идва оттам, нито пък физиката, хаха.И съм от тези, за които външният вид е предпоставка да харесат някого, а не характерът. Няма да се чувствам виновна за това. Нито пък ти, нали
Съгласна съм и с това, че е готино и други да те харесват, но досега приятелите на гаджетата ми (блах, колко гадна дума) винаги са ме оценявали и без да се налага да съм в оскъдно облекло. И винаги съм чувала "Евала" по свой адрес. Как да отрека, че ми гъделичка женското самочувствие?![]()
Вероятно не те разбирам напълно по другите параграфи, защото нито нося минижупи (ненавиждам поли :Д), нито ходя по дискотеки. Просто предпочитам да показвам сексапил пред по-тесен кръг от хора, не пред цяла дискотека, а намеренията ми към мъжкия пол винаги са насочени към конкретен човек, а не към просто непознат от бара.Тоест, обличам се по определен начин, за да направя впечатление на конкретен човек
Не знам дали ме разбра![]()
На лично пиши. Макар че и аз бих се зарадвала. Ценител съм на качествения шоколад и женската красота. Някоя?
бих се отказала от някаква промяна във външния си вид само ако знам, че изобщо няма да му хареса и драстично ще му промени представата за мен...
I'm yours.
Аз пък винаги успявам да впечатля с приказки, после почвам с играта , щото принципно не съм много нагласена в повечето време, нямам толкова време сутрин.
Флиртувам като мъж, приказвам някакви неща за работа, технологии и психология![]()
И все ми се получава, външният ми вид не е чак такъв приоритет, ама не е и като да съм супер грозна и неподдържана![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^Супер яка си. Сериозна съм. Ако бях мъж, щях да спя с теб много пъти :д Имаш някво много яко излъчване, нетипично, привлекателно. Нда.
Пантерке, знаеш, че е взаимноПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Спирам до тук, да не ни се кара новият мод![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
нямам такъв проблем щото просто съм перфектен майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
И аз съм така. Рядко имам изблици да се контя. Нещо не ми се отдава, а когато го правя е предимно за себе си.Първоначално написано от NomNomNom
Не обичам да изпъквам с външен вид, чувствам се много неудобно и се притеснявам, когато виждам, че привличам внимание. Блокира ми мозъка ако общувам с някой, а ако просто минавам отнякъде много се спичам. Не знам защо![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Какъв език държим? Ти си тази, която има проблеми с граматиката и с изразяването. Седиш и обиждаш - пък после, друг ти акал у гащичките. "Рисувай" (![]()
) си по лицето колко искаш, с тонове грим можеш да постигнеш лека интелигентност на физиономията си.
В какво се изразява достойнството ти? Да си развяваш половите органи по улицата? Или да предпочиташ да те възприемат като сексуален обект, вместо като пълноправен член на обществото. Който може да прави различни неща, от показване на цици и "нагримосана" мутра. Аз не отделям време и внимание да те нападам. Отделям време да нападам общността, която мразя, а ти така точно олицетворяваш. Аз коментирам теб, но всъщност роптая срещу цялото течение на пошлотия, простотия и гротеска.
Тя е комплексирана, защото те опровергава по всеки параграф, в който засягаш интелектуалната и способност? И когато видя, че няма да надвиеш над това, реши да се хванеш за външният и вид? А тя реши и в това да те опровергае? Страхотна логика, продължавай все така. О, достойна!
Бая книжки си прочела, че и психологически - шашнах се. То ако само книгите помагаха, за изграждането на личност, която има някаква ценностна система... Пълен шарж си момиче. Да не е нужно да се доказваш на "тъпаците" в някакъв форум. Но не е нужно и да си правиш "реклама" във всеки пост. И после да разправяш тоя такъв, оня онакъв.
Айде аз приключих да се занимавам с теб. Фотошопеца може би играе по твоите "професионални" фотосесии. Едва ли на Лемба и пука, дали някаква самохвалка, ще твърди, че ползва фотошоп или снимки на някое момиче, случайно намерено в нета. Жалки работи дрънкаш. Не че не искаш да ни обориш тезите - просто не можеш. По-добре замълчи и си признай, че не можеш от колкото да се излагаш.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Номномката е някъв природен секс. много.
побелях и остарявамммммм но в сърце те нося цял живот нещо си там аааааааааааа умри ве коцьо
Temet Nosce
벨야카
+1Първоначално написано от LeprikonA
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..