Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
Цитирай Първоначално написано от umri
Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
пука ми на пуканката.
ако не ме харесва такава, каквато съм, за какво ми е?
по принцип се придържам към стил, залагащ на дълбоки деколтета, грим и тем подобни. съответно коч компаниите им се кефят, пък тва приятелите му да ме имат за яка мацка ми вдига ценичката, дори и понякога да отнасям етикети "кифла" или "к*рва". обаче не ми е никакъв проблем да се покажа без грим, без сутиен или с оная почти детска блузка с мики мауса. нося се така, както се чувствам и ми харесва. това е.
Много бад гирл го раздаваш.
аа няма такова нещо. може би поста ми е прозвучал твърде крайно. от добрите съм си, ама под прикритие. стил заради момче не променям, а и не виждам защо .

Това, че имаш цици и путка и ги показваш пред приятелите му не ти вдига цената... Ако бях момче не бих "тръгнал" с момиче, като теб - не може да изглеждаш, като курва и да се държиш, като такава и да не си. Горкият ти приятел, мен би ме било срам да ме виждат на обществени места с теб, пък камо ли да да те запозная с родителите си.
В училище не те ли гонят от часовете?
Не речено, че или трябва да не носиш сутиен под детска тениска и да не се гримираш или да ходиш само по сутиен и да се обличаш, като магистрална вълшебница... Не съществуват само двете крайности.
Умните момичета носят средно количество грим и подчертават с дрехите си хубавите черти в тялото си дори без да трябва да носят деколтета, полички, прозрачни дрехи и подобни курвенски изцепки.

"нося се така, както се чувствам"
Като курва ли се чувстваш?

Можеш да си качиш самочувствието по много други начини.