Нито е дълго, нито е остро, ако наистина имаш такова мнение това говори прекалено лошо за интелектуалното ти ниво, но може да имаш някакви проблеми с възприятията, нека оставим на страна това...
Да, ти отговори, показа каква неграмотна малка курвичка си и аз нямаше как да не си замълча. Вдигала й се цената, защото се обличала, като курве.
Хайде, дефинирай ми "комплекс", обясни ми сега 'що за комплекси избивам и по какъв начин или просто цитираш дочут от фейсбук лаф, който намираш за достатъчно универсален, че да го използваш и в случая.
А, ако искаш да се разберем на живо, нито на мен, нито на децата ми, нито на баба ми й е проблем - казвай къде и кога и ще видиш как хубаво ще те стисна.
И ти се чувствай свободна да не пишеш в този форум вече...
Аз не свалям "сексуални обекти", а хора и не ми е хрумвало да плащам или да ми плащат, но ти си по-навътре във сексуално-финансовите отношения.
А каква е връзката между шифта и пунктуацията ти (по-скоро липсата на такава) така и не разбрах.
Реагирам, както нормалните хора реагират. Не знам с какви лайна се мотаеш ти, но в моят свят си олицетворение на боклук.