- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнението на половинката - значение за външния вид?
гнусотиите на агънцето няма да ги коментирам. само ще отбележа колко интересно е да говорите за дами, морал, обществото, в което щели да израстват децата ви, и да държите такъв език. да, аз обличам къси поли, изрусявам се и се гримирам и ми е готино да ме харесват момчетата, но никога, никога не държа такъв език.щото имам достойнство. също така никога не бих отделила толкова време да нападам някого, само защото е споделил имидж-предпочитанията си.
нарекох я грозна и комплексирана и продължавам да го твърдя - първо заради тирадата, която ми изнесе заради мнението ми във форум, и второ, заради описанието, които си даде и неколкократното предложение да ми прати снимки и да представи свидетели, че на снимките е тя. ох, момиче... знам ли те с колко акаунта влизаш и чии са ти снимките и колко фотошоп е играл... не ме вълнува как изглеждаш... въпросът е как реагираш, това е важното. ако застъпят едно уверено в хубостта си момиче така, то ще се изсмее, няма да тръгне да се доказва. както например когато застъпвате моя милост за интелекта - него съм го показала където трябва, бая книжки съм прочела (включително психологически, така че спокойно, знам какво е "комплекс") и последното, до което ми е в момента, е да си правя личностна характеристика във форум. или непрестанните ви подтиквания да оборя "тезите" ви - защо да го правя?мога, всъщност. даже преди година някъде в този форум доста спорове съм провела и доста тези съм защитила и с главни буквички съм писала, но... защо? нищо не печеля от това.
това някой да сподели, че предпочита по-освободен стил на обличане, и ти да почнеш да му обясняваш колко долен е... ами, за мен не е нормално.![]()
много наспамихме темата, дано не ни баннат. бъдете милостиви, модератори!![]()
all day... all night... what the fuck?!