- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнението на половинката - значение за външния вид?
Какъв език държим? Ти си тази, която има проблеми с граматиката и с изразяването. Седиш и обиждаш - пък после, друг ти акал у гащичките. "Рисувай" (![]()
) си по лицето колко искаш, с тонове грим можеш да постигнеш лека интелигентност на физиономията си.
В какво се изразява достойнството ти? Да си развяваш половите органи по улицата? Или да предпочиташ да те възприемат като сексуален обект, вместо като пълноправен член на обществото. Който може да прави различни неща, от показване на цици и "нагримосана" мутра. Аз не отделям време и внимание да те нападам. Отделям време да нападам общността, която мразя, а ти така точно олицетворяваш. Аз коментирам теб, но всъщност роптая срещу цялото течение на пошлотия, простотия и гротеска.
Тя е комплексирана, защото те опровергава по всеки параграф, в който засягаш интелектуалната и способност? И когато видя, че няма да надвиеш над това, реши да се хванеш за външният и вид? А тя реши и в това да те опровергае? Страхотна логика, продължавай все така. О, достойна!
Бая книжки си прочела, че и психологически - шашнах се. То ако само книгите помагаха, за изграждането на личност, която има някаква ценностна система... Пълен шарж си момиче. Да не е нужно да се доказваш на "тъпаците" в някакъв форум. Но не е нужно и да си правиш "реклама" във всеки пост. И после да разправяш тоя такъв, оня онакъв.
Айде аз приключих да се занимавам с теб. Фотошопеца може би играе по твоите "професионални" фотосесии. Едва ли на Лемба и пука, дали някаква самохвалка, ще твърди, че ползва фотошоп или снимки на някое момиче, случайно намерено в нета. Жалки работи дрънкаш. Не че не искаш да ни обориш тезите - просто не можеш. По-добре замълчи и си признай, че не можеш от колкото да се излагаш.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "